ben yaklasık 3hafta once verdim yanlıs hatırlamıyorsam keske torpilli olsaydım yha :( sırf bu yetkili alımları yuzunden kendi sunucu acmayı fln dusundum 5haftadır arkadaslarımla sunucuyu acarsam ne yapacagız diye konusuyorum benden bıktılar artık nasıl acıcağımı bilmiyorum ama ümitliyim Allah karsıma bir fırsat cıkarır İNŞALLAH
Umarım olursun ama sunucu açarsanız yetkili olamassın Moongaming Topluluğuna sadık kalman lazım bildiğim kadarıyla başvurun okunmuştur diye düşünüyorum.
daha nereden acacagımı bile bilmiyorum o yuzden yetki bitene kadar (seçilirsem) başka sunucuya girmeyi pek dusunmuyorum --___-- ,;-;,
Şahsen ben başka sunuculara girmiyorum ve yetkiliye seçildim sonrasında ise atıldım ve başka sunuculara hala girmiyorum tek derdin yetkiyse çok yolun var.
Eski bir oyuncu vardı adı NosCopeBey gibi birşeydi derdi yetkiydi sonrasında ise yetkili olamıyınca başka sunucuya yöneldi moongaming topluluğundan sonsuza dek adını sildirdi gereksiz bir insandı. http://moonrp.com/forum/threads/noscopebey-ifsa-2.422/
benim tek derdim hiçbirzaman yetki değildi ve olmayacakda ben herzaman moongaming i rol kalitesi sayesinde sevdim ancak benim sunucu acma isteğimin tek sebebi eski evo_city v33x deki rp nin tadını pek alamıyorum suanlarda
Ozaman iyi ama şu an gerekli kaliteyi alamıyorum diyorsun ama ben alıyorum bir deişiklik yok aman aman yavaş yavaş herkes ayak uydurur böyle roleplaylere gereksiz insanlarlada yetkililer ilgileniyor.
Forum doldurunca açıklanma süresi belli değil , örneğin benim başvurum 2 ay içinde okundu eğer başvurun 2 haftada falan cevaplanmazsa bir daha at başvurun altlara gitmiş olabilir