Biliyorsunuzki yer altında atm yok mülteciler para çekemiyor. Mülteciler Dışarı Çıkamadığı İçin Pararda Çekemiyorlar Bence Yer Altına ATM Gelebilir
Yer altında ATM kaldırıldı. Şöyle düşün bu adamlar mülteci kısaca suriyeli olarak adlandırılıyor serverda ve bunlar illegal meslek olarak adlandırılıyor.Düşünsene o ATM makinesini ne hale getirirler ? Para yatırmak için Mülteci Vakfı Koruma Başkanına parayı verirler oda onların hesabına yatırır. Para çekmek içinde Mülteci Vakfı Koruma Başkanından isterler ve sonra ödeyeceğini isterler.
Şöyle diye bilirim, Mülteci geçmeden once illegal bişiy yapmaya hazırlaşirken gider paranı bankadan alırsın sonra mülteci geçersin çok basit . Zaten mülteci dolu oluyor sen parayı çekene kadar mülteci boşalır. Hemdeki maksatın para basmaksa eğer max 5000Tl hadi geçdim 10000 Tl sana yeter . Yeraltında 10kyla krallar gibi yaşarsın . para harcıyıcak yerin olmaz .
Bir Polis Her yer altina atm hack için indiginde birisini görünce tutuklamak zorunda olacaktir mültecileri her gördüklerinde tutuklandiklari icinde multeci deger kaybedebilir olmamali bence