Yeni sistem çok iyi olmuş. Sürekli söylenen şu sorunları ortadan kaldırmış 1. Herkes evine giriyo saatlerce printer ve uyuşturucu basıp para kazanıyo. Artık herkes dışarıya çıkmak zorunda kaldı. 2. Sadece malzemesini koyuyorsun 5 dk sonra E ye basıp para kazanıyosun hiç gerçekci değil. 3. RP dönmüyor f4 den 1k ya aldığımız suyu yapı market den 350 tl ye alabiliyoruz bu sayede az da olsa daha çok rp dönebilir. Şuan gayet gerçekci bir sisteme geçtik Sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.
Sistem Güzel Olmasına Çok Güzel ama Size Yemin Ederim Yaklaşık 30Dk Aradım Otakuyu (Bu Sabah) En Sonunda Sinirlenip Çıktım.
Uyuşturucuşarı üretiyorsun ve rastgele yerlerde doğan npc ye gidip satıyorsun detaylı olarak servera girince öğrenirsin.
Artık meth yok.Ya kokodur yada eroin.Kardeş bitki yetiştiriyorsun lambalarla ışık veriyorsun suluyorsun sonra sanra hap,ot,eroin,kokain felan veriyor.Bit npc var böyle hela vela velvela yürüyo sokaklarda ezel gibi npc cebinde kenevir tohumu gidiyor.Adamla el sıkışırken koko artık neyse hop cebe diğer tarafa para koyuyor gidiyorsun.
moonrp'nin santos rp'sindeki gibi sanırım sistem daha giremedim sunucuya sınavlar yüzünden yarını merakla beklememin sebebi