Merhaba. Ben Arkadaşlarımla Konuşurken Aramızda Geçen Muhabbet : (arabayla dolaşıyoruz) -Bu araba kaç para? -3M. -Oha Bayağı pahalı. -Neden , kassan 1 haftada alırsın rahat. -Yeni sistemden üşeniyorum -Aynen. @Mahmut DNDR Jinx vs. Çantanın öneminin daha çok artması için şu gelebilir : Ocaklı sistem. Çünkü mesela normalde 1000g. götürüyorsan çantayla 2000 3000 vs. Olabilir. İyi günler.
Yeni sistemden üşeniyorum mantığı bence çok doğru bir mantık değil , seriousrp oynadığımız için 1 günde 3m kasarsak oyunun tadı kaçar , şuan ki sistemi ben çok beğeniyorum.
@CormanThorWTF Bende Zaten 1 Günde 3M Kasalım Demiyorum. Bu sistemde saksını koydun otakuyu aramaya gidiyorsun bir dönüyorsun hepsi ölmüş.Şahsen benim bundan sonra tüm hevesim gidiyor.
Bence şuanki sistem sıkıcı geliyor. evo_city haritasındaki bitcoin veya uyuşturucu sistemi gelse daha güzel olur.Envanter sistemliydi uyuşturucu nasıl yaparlar bilemem.
Direk bitcoin gelse daha güzel eskiden mooncoin mi neydi , bunu banka da yapabiliyordu az bankaya raid atmadık.
Yeni sistem bana sorarsan gayet güzel . Eski sistemde kimse evinden çıkmıyordu bile . Biraz dışarı çıkıp hava alalım demi