Oyunun daha eğlenceli birazdaha farklı tat katıcak meslekler olsa oyun daha iyi olur ben diğer lobilerde en az 40 tane meslek var ama orada moon gamingteki oyuncular kadar kaliteli oyuncular yok ama meslek özellikleri acayip eğlenceli birazda moon gamingte acayip ilginç eğlenceli meslekler olsa oyuna daha çok sarılırsın ama tabi ben oyuncu gözüyle bakıyorum siz neyin iyi neyin kötü olduğunu bilirsiniz bu yeni meslek getirecekmisiniz
Bahçivan gibi bir şey olabilir insanlar dükkanını süslemek için bu kişiden ufak çiçek ve ağaclardan koyabilir. İnsanların tuvaleri gelince gitmesi için bir seyyar tuvaletci olabilir bu da seyyar tuvaletci olmayınca tuvalet ihtiyacı yükselmez ve eğer tuvalet ihtiyacını gidermezse az da olsa canı gider. Biraz saçma oldu ama aklıma geleni söyledim işte
Çiçek ve ağaç işi q dan prop çıkarmaktan farksız. Zaten eklense bile çoğu kişi para harcamaktan çekinip kullanmaz. Tuvalet meselesine gelince eğer eklense inan bana millet sokaklara vb yerlere yapar tuvaletini seyyar tuvaletçiyle uğraşmaktansa. Şakasını bile yaparlar.
Bir eleştiride bulunuyorsanız çözümüyle beraber yapın yoksa boşuna konu açmayın arkadaşlar. Teşekkürler.
@Just. abi grafitici mesleği iyi olabilir aslında fabrikalarda bol bol duvarlar dükkan kepenkleri vb yerleri renklendirir
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=388725208 Old Just. [MG] http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=391442516
Peki O zaman Meyhaneci ilave önerileri Meyhaneci'nin değişiklikle poker yada taş makas kağıt gibi kumar oynatmalı Şarap dışında yeni ot sistemi gibi kafa yapacak alkol çıkartabilmeli. PÖH öerilerini daha önce yapmıştım. Juggernaut çok mantıklı bir öneri bence Juuggernaut : Hareket hızı daha az , total zırhı 200, canı 200 Silahı m3super90 veya m249 Melee silahlar: Melee silahlar: Marangoz : Baseball sopası, bilardo ıstakası, sopa, çekiç satabilir İthalatçı: Katana, Commando knife, Kelebek Bıçak satabilir Poligon sahibi: Çakı, pala , kasapsatırı satabilir. Yeni meslek Av bayisi. Havalı Tüfek , av bıçağı satabilir. Bunun yanında sersemletici dart fırlatan bir crossbow mantıklı. Kişinin hpsini drug mantığı ile onu yavaşlatıcı şeyler önemli. Yeni Mekanik yaralanma. Sadece görüşün bozulması değil 50% den sonra her eksik can için - hareket hızı alınmalı. Kanama mekaniği de getirilebilir. Haritanın ücra köşelerine yeni Otaku spawnları eklenebilir. Buna ilave yeni meslek Kurye. Kurye OTAKU'NUN yerini görebilir. Pylaşması yasak olmalı. Bu sadece al- sat işlemleri yapabilir. Bu meslek sayeside özel dedektiflere de bir şekilde iş düşer "git şuhedefi takip et." Diyebilir polisler. Silah önerileri: Polisler bu kadar güçlenecek diyelim kalkan , Juggernaut , Sniper geldi illegallerede bir buff olacak şekilde 1 adet kurmalı HMG eklenebilir mesela mg34 İthalatçı satabilir 1 adet şeklinde mermisi SADECE İTHALATÇI" dan alınmalı. Tabi fiyatı da hayli fazla olabilir Flash bombası: SADECE PÖH te olmalı Tabanca alternatifleri : Luger, tec9, cz75, Smg: Cross Vector, Bizon, Typhe 93(japon 2.dünya savaşı piyade tüfeği) veya Sten Rifle: AUG çok yavaş ateş ediyor 1 dengeleme ilaveten: m16, Scar , g36, BAR Bolt Action Rifle: kar98, baret50CAL, Yeni meslek Antikacı BAR , kar98, sten, luger gibi antika silahlar katana, şövalye kılıcı melee silahları. Fabrika4 hizmete açılmalı ( Ogüne özel bir bug olduğunu düşünüyorum)
Bu rolü pek tutar mı bilemem zor bir fikir.(fikir güzel ama rp yapmayı bilmiyenler var). Kuryeye de beyaz liste gelse kimse çıkmaz.
Dediklerinin bir kısmı zaten 1-2 hafta öncesinde geleceğini söylediğim şeyler.Biraz zaman tanıyın bana.
Arkadaşlar bence böyle bir şey olmamalı çünkü dolar 4 Lira oldu Bilgisayar filan alamıyoruz.Bu arada Centro gofret çok güzeldir. ve host yoruluyor