Merhaba ben evo city zamanından beri girmiyodum ve şimdi girdiğimde bir çok şeyin değiştiğini gördüm. Benim sorunum uyuşturucu yapılışını çözemedim. Bana yardımcı olurmusunuz uyuşturucuyu nasıl basabilirim ve nasıl satabilirim?
F4 --- > Varlıklara tıklıyorsun. Uyuşturucu üretmek için bir saksı koyuyorsun.Daha sonra üzerlerine toprak ve tohum koyduktan sonra yanına lamba koyuyorsun.Uyuşturucular büyüdüklerinde saksının kenarında moonroleplay yazıcak.Bitkiye e ye basıyorsun ve cepe sol tıklayıp onları alıyorsun.Gidip otakuya satıyorsun otaku şu yerlerde oluyor. -Benzinlik arkası -yeraltı 3 kere doğabiliyor orda -çiftlik -basketbol - gece klübü arkası -devlet araçları -sinema arkasında olabiliyor. Eğer konum işe yaradıysa sevinirim
Çok sağol Gerçekten çok sağol eskiden forumda rehber yazıları falanda vardı bu lamba dediğin prop olarak değil mi bir yerden falan satın almıyoruz
Büyütmek İçin Sulama Alacaksın. Saksinin ustunde iki tane cizgi var. Mavi ve kirmizi. Kirmizi bitmeden sulama alip sol tik ile sulamak gerekiyor. Ucuz sulama almani tavsiye ederim. 20 tane oluyor icinde.