Ya Bu Bir Tercih Meselesi Biliyorum Fakat. Eski Map Bana Kalırsa Çok Daha Güzeldi Hani Büyüktü Anılar Felan Hep Orada Gizli Bilmem Siz ne Dersiniz. Bu Yeni Mape Nedense İçim Hiç Isınmadı Bence Eski Mape Geri Dönme Şansımız Varsa... @Just Zaten Çoğunlukta Eski Map'i Daha Çok Seviyordu. Ha Ve Tekrardan. Hepinizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.
Bu büyük harita sevdasını anlayamıyorum.Ne güzel küçük bir haritada Rol daha fazla dönerken siz gidip daha zor rol dönen haritayı istiyorsunuz
Umut Sanırım Dikkatli Okumadın Bence Demişim Orada +Ve Olay Şu Hani Aksiyon Dönüyordu Azda Olsa Öyle Diyeyim Sana Jandarmalar,Çevik Kuvvetler Teröristlerin Basesini Felan Basıyordu Azda Olsa Heycanlı Oluyordu Fakat Küçük Mapde Şöyle Oluyor -Printer Basıyorsun Polis Geliyor Patlatıyor Ve Kaybın Olmuyor En Fazla 5k Kaybediyorsun. +Ama Onda En Azından Savunabiliyordun Ve Birazcık Para Bakımından Geride Kalıyordun. +Ek Olarak RP'de Güzeldi Ambulansla Felan Geliyorlardı Doktorlar Hemen Birşey Olduğunda -Şehirde En Az 10 Dükkan Vardı Burda Dükkan Yok -.- (Var Ama Yani Hep Aynı Şey Silah Sat Para Kas Job Değiş Felan Filan Yani Kısır Döngü Var Fakat Öncekinde Exp Sistemi Vs. Olduğundan Her Meslek Oynanıyordu Şuanda Oynanan Tek Meslek Polis,İllegal,Doktor,Ve Satıcılar Geriye Kalan 28 Tane Mesleği Kimse Kullanmıyor?
Eski sunucudada aynıydı bu durum Yine sadece illegal ve devlet oynanıyordu diğer mesleklere geçen kişi sayısı azdı aynı şekilde büyük mapte mapin daha bir ucuna gidip sabahtan akşama kadar printer basmanın rolle hiç bir alakasıda yok ve aksiyon dönmesininde bir rolle çok alakası yok
Jöh te geçirdiğim anılardan dolayı bende eski map derim ama umutada hak vermek lazım eski serverda döner dükkanı açıp hiç kimsenin gelmediğini hatırlıyorum niye öünkü gidiyorlae kendi yemeklerini kendi yapıyolardı ama şuan öyle deyil ocağı sadece aşöı çıkarabiliyordu ancak eski map rp yönündn bence çok daha güzeldi ama bu map te güzel bu insanlara kalmış
Yine eskisi istenir.Eskiye dönülse yine bu istenir.Ben insanların ne isteyip ne istemediğine bakıp en orta yolu bularak bunu yaptım.Evet güzel zamanlar geçirdik evocity'de belki tekrar döneriz belki yeni bir harita olur ama MoonGaming olarak bizim dönemlerimiz olur.Şimdide bu haritanın dönemi
Valla benim en sevdigim map rockford bayiliyorum o map e ya dukkanlari olsun villalar fabrikalar daha bircok guzelligi var o haritanin
reis acikcasi ben evocity de kayboluyordum rockford oyle degil ve genellikle dukkanlar merkedzde oldugu icin ve fabrikalarda merkezde oldugu icin evo cityden daha fazla rp yapilabilcegine inaniyorum cunki sehir disinda tek tuk bina var oda buyuk villalar ve 1 2 tane kucuk garaj gibi biyer bence evo city den daha iyi rockford
Kaç yılda ne denenince ne oluyor ben gayet iyi gördüm arkadaşlar.Fikirleriniz olabilir ama işi bilene bırakalım dimi?
abi o zaman bu polis baskinlarine guzel bu kural gelse cunki illegaller cok fazla Zarar ediyor polisler kafalarina gore gezip heryeri didik didik ediyor kimsenin gecmedigi yere gelip printer patlatiyolar