vallahi dostum bende de aynı şekilde olup crash veriyordu win10 da komple ts3 ve gspeak i silip yeniden kurdum düzeldi dene bir
Yine de bu önerin için çok teşekkür ederim. İnşallah bana yardım edicek biri çıkar. Tekrar tekrar teşekkür ederim @SAKURA
Arkadaşlar çoğu oyun ve program windows 10 da güncel olmadığından dolayı böyle problemler yaratabiliyor, yapman gereken şey masaüstünde TS3'e sağ tıklayıp özelliklere girmen buradan uyumluluk kısmına gelip bu programın çalıştırılacağı uyumluluk kutusunu tikleyip windows 8 ya da 8.1 şeklinde değiştirmen, eğer zaten öyleyse bu sefer windows 10 olarak değiştir, problemin muhtemelen çözülecektir. Eğer düzelmezse beni steamdan ekleyebilirsin yardımcı olabilirim. @cLp
Neden w10 kullandığını sorabilirmiyim.Ben w10 geçtiğimde çoğu program ona uyarlanmadığı için açılmıyorud hatta windowsun kendi ürünü olan Microsoft Word Belgesi bile hata çıkarıyordu 2 sene önce.W7 Ultimate kullanıyorum.
Adamlar tabiiki kendilerinin reklamlarını yapıcak bir virüs programı çoğu sitede trojen var der neden ? Adamlar kendi reklamını yapıyor satsın diye.
Mevzu yanlış yerlere geliyor. Benim GSpeak ile ilgili sorunlarım var lütfen yardımcı olun kaç gündür rol yapamıyorum :/