ATM - PARA DÜŞME SİSTEMİ Uzun zaman önce sunucuda olan bu sistem ile oyun oynanış bakımından tekrar düzenlenebilir. İnsanlar artık sadece uyuşturucu basıp printer ile para basıyor neredeyse sokağa bile çıkmıyorlar. Buna istinaden sunucuya tekrar eklenebilecek ölünce paranın bir bölümünün yere düşmesi ve ATM sistemi tekrar eklenirse oyunculardaki ve bankadaki aktiflik rol bakımından artabilir. Bankacının inaktif durumunu aktif bir hale getirip olabilecek potansiyel rol sayısını arttırabilir bunlara ek olarak eskiden olduğu gibi ATM soyguncusu tekrar eklenebilir. Umarım insanlar evlerinden çıkıp bankaya paralarını yatırırlar çünkü içeride durdukları sürece çok fazla para kazanıyorlar ve çoğu araba almak uğruna çıkmıyor bile bu sistemler ile sokağa ve rollere bir aktiflik kazandırılabileceğini düşünüyorum. @Just
Önceden elinde 500k olan birisinden 10k düşüyordu sunucunun yarısında 2m var bir adamı öldürseniz 40kdan fazla çıkıyor
Para düşme sistemi bir işe yaramayacak çünkü rol içinde bile nasıl bir oyuncu öldürülür onu bile bilmeyen insanlar var... Kullanıcı ölecek ve zararının karşılanmasını isteyecek vb. vb. uğraşılacak... Rol içi ölüm yaygın bir şekilde olmaz..
Bu nasıl olsa Gerçekçi roleplay. Bence eklenmeli diye düşünüyorum lakin bence kullanan olmaz diye düşünüyorum.