Arkadaşlar evocityde spawn açısından daha iyidi meydan açısından toplanma açısından,bir önceki map'de ise dükkan kurduğumuzda herkes iç içeydi rol açısından daha iyidi. şimdi de spawnı AVM''nin banka dibinde veya Araba satıcısının oraya taşısak nasıl olur? burdaki amaç insanların bir yerde doğduğunda bir yerde olması dükkan açtığınızda daha çok kişiyi görmesi , herkes bi yere ayrılacağını en azından bir yerde daha meydan tarzı gibi yerde olması rol açısından daha iyi olur ne dersiniz ?
Katılıyorum.Bir de Özel Harekat Polisi'nin doğma noktası karakol olarak ayarlanmalı diye düşünüyorum.
Dostum sen oyuncular ile iç içe girmeyi düşünüyorsun da olay oyuncularda spawn pozisyonunda değil. 30 kişi olsa 15'i illegal oluyor mesleklerin dolduğunu düşünürsek. Ama dediğin gibi bazı mesleklerin spawn pozisyonunda düzenleme yapılmalı.
İç içe girmek değil rol oluşması, sen diğer mapde yoktun galiba? dükkan açınca herkes görüyordu şimdi doğdugun yerin karşısında açacak bir dükkan görüyormusun? spawnı daha meydan tarzı gibi bi yere alırsak rol açısından daha iyi olacak. çoğunluk evet derse değiştirilcek.
Yalnız saçma konuşuyorsun. Spawndan ilerlesen bile dükkanlar gözükmeye başlıyor zaten. Milletin işi araba alıp dolaşmak sadece. Spawn noktasını değiştirsen bir şey değişmeyecek ki?
Spawn Noktasının Yeri Bence Gayet İyi Sunucuda Başka Koyulacak Uygun Yer Yok Hadi Spawn Oldun Nasıl Afk Ların Önüne Geçeceksin O Kadar Büyük Alan Yok Haritada Şehir İçinde Ama Dediğin Gibi Polislerin Yeri Değiştirile Bilir
Fakat Avm De Spawn Olup En Az 8 Kişinin Yolu Kapatıp Afk Bırakması Sıkıntı Olacak Özelliklede Adı Lazım Değil @eXdenyTR Birde Steamdan Yazdığıma Bakarmısınız @Just
Ben katılıyom oyun mafya geçip printer basmaktan ibaret deil bazıları böle görüyor oyunu. Bence dükkanlar azaltılmalı ama spawna yerleşim alanlarına yakın olmalı pratik olmalı. çok güzel olur burdaki tüm arkadaşların görüşüne saygı duyuyorum ve kendi görüşümü sunuyorum.