Sizce moon gaming eskidenmi daha iyidi yoksa şimdi mi ? Bana sorarsanız eski hali farklı bir oyun olsa alıp oynarım bukadar .. Cevplarınız için şimdiden teşekkürler açıklama yaprak cevaplarsanız daha anlaşılır iyi olur
Tekrar eden oyun süreci kolay silahlanma rolün büyük oranla az olması, eski craft sisteminin olduğu zamanlarda silah çok kutsal bir eşyaydı yapımı zor elde edilmesi zordu bu sebeple insanlar küçük silahlarla büyük işler yapıyordu rol bi hayli fazlaydı ve zevkliydi meslek rütbeleri sayesinde insanlar daha fazla aktif olup daha büyük mesleklere geçmeye çalışıyordu.
Çoğu kişide o zaman abi çok zor diye şikayet ediyordu mesela işte .Meslek rütbesi konusuda aktifliği arttırsada afk olan çok insan olmasına sebep oluyordu.Ek olarak o sistemde çok fazla bug var daha oyuncuların bilmediği bizim saklı tuttuğumuz.O sistem bizi bıktırdı bug çözdürtmekten.
T deyken M4A1 CT deyken AK47 istemek gibi bişi bu durum.Alıştım artık yıllardır maymun iştahlı oyunculara.
hep aynı sistemi savundum ama çocuklar zoru görünce kolay kolayı görünce zor istiyorlar ki buda çok saçma