Merhabalar,genellikle herkesin karşılaştığı bir problem var "Altıpatlar hariç bütün silahlar göbekde gözüküyor" Bunun çözümü çok kolay 5 dakikanızı alır sadece.İlk önce Steam'ı açıp >Kütüphane buradan Garry's Mod'a sağ tıklayıp özelliklere tıklıyorsunuz.Oradan YEREL DOSYALAR kısmına gelip YEREL DOSYALARA GÖZ AT... var buna tıklayınca Garry's Mod'un kurulu olduğu yere geliceksiniz.Orada garrysmod diye bir klasör olucak ona giriceksiniz ordan addons girip CSS CONTENT ADDON'un içine giriceksiniz.Daha sonra scripts diye klasör var içinde screens hariç bütün her şeyi siliceksiniz.Sonra geriye gelip models klasörünün içine girip bütün her şeyi siliceksiniz ama klasör orada boş kalacak.Ve oyuna giriceksiniz umarım işe yarar Eğer yazı yardımcı olmadıysa fotoğraflar daha çok yardımcı olur diye düşünüyorum.
dün gece ben de bunu yapmıştım her şey error olmuştu Çöp kutusundan geri yükle dosyaları dostum düzeltmek istiyorsan.
En iyisi valveye cüzdan vererek CS:S almak.Ben indirimde valve pack içinde almıştım yükledim.Sametin attığı screen shota bakın tahmin edin orada isimleri var.