1) Yetkilinin kullanıcı adı (@ ile etiketleyiniz): @ASTRANOTY 2) Yetkilinin Steam profili: bilmiyorum 3) Yetkilinin bulunduğu platform (DarkRP & Murder & Forum & Discord): DarkRp 4) Şikayet etme nedeniniz: Ya pubg de ölüyo sonra sattın sattın diye baş şişiriyo 5) Olayın gerçekleşme tarihi: şimdi 6) Kanıtınız: pubg
1) Yetkilinin kullanıcı adı (@ ile etiketleyiniz): @KaneKi 2) Yetkilinin Steam profili: bilmiyorum 3) Yetkilinin bulunduğu platform (DarkRP & Murder & Forum & Discord): HERYER 4) Şikayet etme nedeniniz: 4 kişi giriyoruz adam ben solo atıyorum by by diyip başka yere atlıyo 5) Olayın gerçekleşme tarihi: Bu konuyu açmama göre şimdi 6) Kanıtınız: yine pubg
1) Banlanmasını istediğiniz kişiAybora 2) Platform (DarkRP & Murder & Forum & Discord):dünya 3) Banlanmasını istemenizin sebebi:shitpost 4) Kanıtınız:galiba burası
Dünyadan banlandınız. Uyanınca bu yazıyı görürsem banlandığım için senden ufak bir şey bulup şikayet açıcam. emin ol.
Bu arada shitpost yapcak olsam tüm konulara metin 2 yazardım . 1) Banlanmasını istediğiniz kişi: Dehşet 2)Platform: Heryer 3) Sebep: Beni dehşete düşürdü. 4) Kanıtınız: Heryer