Adı lazım olmayan serverlarda printerların düzgün para vermesi sebebiyle mafya vs. cidden fazla ve bunun sayesinde de illegal polis arası rp daha düzgün dönüyor bence bu konuya dikkat etmelisiniz...
Amacı olmayan insanlar, amacı olan insanlara araç olurlar… Bu şey gibi oldu yanında ki adam zengin sen fakirsin onun ile aynı olmak istiyorsun ama senin kendine özel birşey bu elbet bir nedeni vardır gibicesine xD şahsen Garry`s Mod Türkiye DarkRP sunucuları arasında en kaliteli sunucu bu (şahsen) sunucu`da bize verilen imkanlar ile eğleniyoruz bro
Şimdi şöyle printerlar az para vermiyor öncesine göre çok para veriyor ama uğraş istiyor öncekinde sadece mühendis getiriyordun bu sefer banka sahibi de getirmen gerekiyo ve başı biraz pahalıya patlıyo.Ama eğer bunları yaparsan daha fazla para veriyor öncekine göre insanlar buna uğraşmak istemiyor ama katılıyorum arkadaşa dün girdiğimde serverda 35 kişi vardı ve sadece 2 illegal vardı
Beynin ödül aldığını hissettiğinde mutluluk hormonu salgılar tabi 1 günde milyonlarca liran olunca kendini doğal olarak mutlu hissedersin, ama bu durum çok kısa sürelidir, 1 günde her şey sende olursa ne anlamı kalır? Zaten herkes senin kadar zengin bir sunucuda düşünsene. Ne farkın olur? Ben emeğinin karşılığını aldığın bir sunucu tasarladım.Teknik olarak pasif mastürbasyon merkezi olan bir sunucu değil. Ha tabi yine tercih meselesidir.Eminim ki sende doğru olanı seçersin. İyi Günler!
Moonroleplay Eğer diğerserverler gibi olsaydı ne anlamı kalırdıki sen enfazla 1-2 hafta oynardın sonra herşeyı alırdın sıkılırdın yani +1