Yeraltında polislerin inip Işid militanı gibi önüne geleni "KOS alanı burası." Diyerek öldürmesi rol olarak biraz saçma değil mi? Sonuç olarak sen Polissin vatandaşın güvenliğini sağlamak senin görevin. Belki o adam zorla kaçırıldı? yolunu kaybetti yada makinist yani. Birazcık kanasusamışlık yapmasak nasıl olur?
Mantıklı Bir Şey Gidiyor Vatandaş Gidip m4 alıyor yer altı inip bura kos diyerek milleti tarıyor polisde aynı şekilde yer altınında bir sınırı olsa daha güzel olabilir.
Öncelikle! Hitap etiğiniz Bu 'POLİS' Sen evinde rahat uyu diye çalışıyor böyle bir Taffuzda bulunman çok yanlış haddini bil! Bir kere haklı olman bir yana Bazı cümleler kurarken Dikkat et!
Sen ne anlatıyorsun dostum? Adamın dediği nerede senin anlattığın şey nerede? Adam normal bir şekilde oyun içi durumdan bahsediyor sen burada gelmişsin neyden bahsediyorsun.
Bir postun altında da kavga etmeseniz keşke... neyse Şu durumdan harvbi rahatsızım. Az önce adamlar 4 kişiyi bağlayıp idam mangası gibi taradı. Hadi 1 olur 2 olur da peşmerge gibi dalmaları harbiden sinir bozucu bir durum
Şahsen bende sıkıldım yer altından oynamayı bıraktım oyunun amacı kalmadı rp bozucular olunca adminleri kandırıyorlar bir türlü yolla geçen savcıydım avukatı yok işi gücü yok kaymakamı engelliyor ihlal yapıyor hapise attım diye adama 10k verdim....
Şu forumdan vatanı kurtarmaya çalışma artık. Oyun içi bir durumdan dolayı foruma konu açıyo sen olayı bambaşka ieykere taşıyorsun. Ahmet gerçek hayattaki polislere bir şey demiyor ha senin gözünde polis rolüne geçen 10,11 yaşındaki çocuklar ile Türk polisi aynı durumdaysa bir şey diyemem. VatanKurtarıldı.exe
Yer altındakiler dur dur dur sen kimsin len mq diyerek rolsüz biçimde herkesi tararsa, polislerde aynı şeyi yapar. Rp yapmak adam öldürmekten yada polisin üstünlüğünü tanımayıp suçları açık açık işlemekten ibaret değildir. Rp ortamında gerçekte olduğu gibi devlet her zaman güçlü ve üstündür suçlar gözden uzak yerlerde işlenmelidir ama hemen öldürmemek kaydı ile, bide şu tipler var yok föşüq polis yok kaymak a* yok kaymak böyle adamla dalga geçiyorlar sonra hapse atınca yada öldürünce adminnnnnn adminnn rdm ehehehehhe diye ağlıyorlar şahsen rolü ciddiye almayp silahlarına ve arkasındaki adamlara güvenilerek millete sataşarak rp yapılmaz. Vatandaş devlet görevlilerine hemde devlet memurları vatandaşlara ciddiyet üzerine kurulmuş bir şekilde konuşulmalıdır yazdığım maddeler ((ufacık detaylar bile önemlidir)) uygulanmaz ise Türkiye'nin ister en iyi dark rp swsi ''Moon Rp'' olsun ister başka sw olsun kesinlikle yabancı swlerdeki City Rp gibi olamayacaktır ha bide elinde m4 ile usp ile dolaşan polisler var sanki şehirde sürekli savaşa gidiyorlarmış gibi. Millet yes sir yes sir diye ortada amirini dinlerken bizim bağzı polisler afedersiniz ama ta**ak geçip gülüyor.
Öncelikle @Myth Oyunda ki polislere diyorum "Işid militanı gibi." Gerçek polislere herhangi bir şekilde hakaret falan yok. Bordo klavyelilik yapmanın bir anlamı yok. İkinci olarak; Mülteci, Mafya, Çete İllegal meslekler. Sonuçta siz mafyanın "Beyefendi, hanımefendi yeraltı tehlikelidir yukarı çıkın." demesini mi beklersiniz yoksa polisin mi? Elinde m4 olan polis "Yeraltında infaz edelim." demesi ne derece mantıklı. Adam polis mi yoksa Işid üyesi mi? Ortalıkda ÖSO gibi dolaşan polis görmek sinirlerimi bozuyor.