Arkadaşlar merhaba ben Edward önceden de tanışmış olabiliriz şimdi ben ve benim gibi olan arkadaşlarım adına bir öneri açmak istedim çünkü biraz zor durumdayız ben sürekli PÖH rolü yapan bir insanım sadece legal meslek olan pöh rolü yapıyorum ve sıkıntımız şu her yere yayan yürüyoruz, diyorlar ki normal memurların arabasına binin e o zaman bizim özelliğimiz ne biz normal olaylara değil olağan üstü olaylara müdahale ekibiyiz, sadece pöh amirinin çıkarabildiği bir araç var ama pöh amiri yok, yani ben 12 saat pöh olarak rol yapyıorum her yere koşmak zorundayım önerimden 1. olanı şu; PÖH Üyelerine /siren diye bir komut eklensin sivil araçlarının üstüne siren takabilsinler bu sürede sivil araçlıktan çıkar o zaman bizim farkındalığımız artar ama ben bunu pek tercih etmiyorum, 2. olan ise pöh üyeleri de pöh aracı çıkarabilsin zaten 3 memur oluyor en fazla bir kişi çıkarsa herkese yeter bu sayede daha kullanışlı olur çünkü her yere koşuyoruz yani normal araç yerine bir farkındalığımızın olması gerektiğini düşünüyorum, kimseyi bizden küçük görmüyorum yanlış anlaşılmasın sadece eziyet gibi buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. @eXdenyTR
Olabilir ama yeterli olmayacağını düşünüyorum, çünkü bir gün aktif olamadıklarını düşün o zaman yine biz eziyet çekiyoruz direkt olarak pöhlere getirilse herkes rahatlar
Aynısını Bende Gaşıyorum Ama Zaten Map Küçücük Pekte Sorun Olmuyor Doğrusu En Kötü Yoldan Geçen Arabaya Otostop Çekiyorum
Ama unutma senin açıkta gezmeemn gerek sen dışarda yürüyerek baskına giden pöh gördün mü hiç imkansız bir durum, şehrin küçük olması bir şey değiştirmez ne araçla kaçan zanlıları yürüyerek mi kovalayalım
Özel harekata o arabanın çıkarılma iznini vermek demek pöh dolu olduğu zaman 3 araba olacak demek. Bence amire göre daha fazla wlist olan bulldozer'e eklenmeli.
Sanırım dikkatli okumamışsın Orada dediğim şey zaten 3 pöh olsa bile 1 araç çıkarsılsın limit olsun dedim herkese yeter dedim, buldozer de her zaman olmuyor genelde pöh oluyor hani ve ben pöhlerin gereksiz o aracı kullanacağını düşünmüyorum bizim zırhlı bir aracımız olmalı çünkü Özel hani Özel Harekat ya
Araç olarak 5 kişilik zırhlı normal bir araç konulabilir.Renk olarak siyah ve hızlı olur.Büyük bir araca gerek yok.Sivil araç olursa genellikle çoğu kişide spor araç olduğu için olmaz.Güzel fikir yinede.
Aslında o dediğin araç Dragon panzer cobra veya Shortland uyarlanabilir şu anki amirlerin kullandığı kirpi model askeri araç olarak tasarlanmış biraz ama bu 5 kişilik olan küçük Dragon panzer, cobra veya Shortland olabilir.
@eXdenyTR abi araç resimleri bunlar bence aralarından biri yüklenirse çok güzel bir şey çıkabilir ortaya, ne düşünüyorsun abi
aynen 5 kişilik bi modeli varsa çok nice olur genelde devriyelerde cobra, böyle asayiş noktalarında shorltlant, baskınlarda çatışma olanağı yüksekse ağır zırhlı olan cobra kullanılıyor, normal bir baskında shortland
Ben bu tarz demedim şuan ki özel harekat aracının küçüğünü dedim arkadaşlar , bunlar eklenir mi hiç ? Baskına gidiyoruz Suriyeye değil.
şu an shortland büyük şehirlerde tercih edilmekte suriyeye giderken kullanılmadı fakat sen sanırım şu anki amir aracını bilmiyorsun suriyeye en çok gönderilen araçlardan bir tanesi bak şu; istersen bir daha düşün