Tekrardan merhaba millet konu başlığındanda anladığınız üzere yeni sistem geldiğinden beri dikkat ettiğim birkaç şey var bu konuda ; Sabahtan sadece para kasıp base savunmak için "Torbacı" & "Uyuşturucu Baronu" geçen birkaç kişi var.Arkadaşlar burası adı üstüne DarkRP server sadece kendinizi düşünmeyin ,diğer oyuncularda illegal geçmek ister veya whitelist almış olanlar.DarkRP server sadece para kasmaya yönelik birşey değil zaten.Ama bu gözlemlediklerimin amacı.Sadece para kasıp adam vurmak.Lütfen sadece kendinizi düşünmeyip,modun amacına işlevine uygun işler yapın.Bu aralar bununla ilgili gözlemim bu ve çok şikayet geliyor oyunculardan.Buna göre bir sistem düşünülmesi lazım fakat ilerki zamanlarda bildireceğim. (via : Efe Kurt)
katılıyorum bende meth basıyorum bazı günler sabahtan aksama kadar ama arada polis yapı market mühendis doktor geciyorum whitelist e para biriktirip calısıp alan kisilerede haksızlık oluyor para kasamıyor ve zarara giriyor bence limitleri artırılsın.
Türkiye RolePlayından beklentin nelerki.Rol yapmaya çalıştığın anda adam öldürmekten başka rol yapmayan insanlar bir anda sana bakıp kalıyolar.Fakat anlamadıkları için yoluna devam ediyolar veya rolü bozuyolar.3-4 kere denedim fakat bir şey anlamadıkları için olmadı.
Bende para kasıyorum ama onun gibi değil printerden para çıkmasını beklerken dışarda geziyorum arabayla adam gelince rol falan dönüyo
BEN NEDEN BUNU KAZIM KURALLARI DİYE OKUDUM YA SŞAÖÇLŞASÖCLŞASSFLŞAKPSKLFLŞFSiKLFMKLKMKLMKLMMMDUICHJ<KNCÇ.SFASCİŞ
Bence illegaller azaltılıp polisler yükseltilsin ara sıra polis oluyorum 4kisi baskın yapıyoruz adamların basesinden 10 kişi çıkıp duvar arkası olsun duvar dışı olsun 40farklı teknikle tarıyorlar bizde kapıyı kırıp tahtalıköye gidiyoruz