Gerçek hayatta olduğu gibi bir çok toplu taşıma aracı var.Taksi , dolmuş , minibüs ve OTOBÜS.Ama sunucumuzda sadece taksi ve dolmuş var ve bizde otobüs olmasını arz ederiz bu yüzden çeşitli araştırmalar yaparak bazı addonslardan yararlandım.Aşşağıda vereceğim 2-3 resimden bakarak otobüsü sunucumuza getirebilirsiniz.[Bilmiyorum ama daha önceden sunucuda otobüs vardı kesin değil] OTOBÜS : OTOBÜS DURAĞI : SUNUCUMUZDA OTOBÜS İSSİTYORSANIZ OYLAYIN
Addons diyosunda bu otobüs zaten bizim. Haritamız çok büyük olsa otobüs olurdu fakat şu andaki haritada otobüslük bir alan yok dolmuş gayet yeterli.
sizin olduğunuzu zaten biliyorum moon city yazıyor ama otobüs olsaydı daha yaratıcı olurdu demek istedim
Merhaba öncelikle. Sunucuda o otobüsün bile döneceği doğru düzgün bir yer yok, zaten sunucuda taksi az kullanılan bir araç dolmuşu ise hiç kullananı görmedim açıkçası o yüzden otobüsü de kullanacaklarını sanmıyorum. Fikrin için teşekkürler
Ben kullanıyordum açıklamada yolları azer bülbül falan filan yazıyordu diye şarkı açtım yasakmış sonra çıktım