@KaanKasavet(Royalesh) @Thor Odinson Bugün rpsini çevirdiğimiz 'psikoloji merkezi'nden bahsedeceğim. Öncelikle bu merkezimizin dıştan görünümü. Merkeze girip merdivenlerden çıkar çıkmaz karşısınızda prof. dr. Kaan Moongiller ve prof.dr Hazel Moongiller'in fotoğrafları sizi karşılıyor,ve muhtemel bir akıl hastasıyla baş etmeye çalışan Kaan Bey. Burada ise terapi odamızın girişindeki bekleme salonunu görüyorsunuz. Terapi Odamız. Ofisimizi home office olarak kullanmayı tercih ettiğimiz için araya bir duvar örüp ikiye ayırdık. Güvenliğimiz sayesinde bu odaya girip dolabın üstüne çıkıp şampanyayı içmeye çalışan çok az sayıda hastamız oldu,bu sebeple güvenliğimiz Arda Özbay'a teşekkür ediyoruz. Hastalarımızın sorunları ve çeşitli terapi yöntemlerimize gelecek olursak: Buradaki hastamızın hastalığı bir çeşit sinir hastalığıydı,merkezimizde katliam çıkarmasına yakın arkadaşı tarafından sakinleştirildi ve evine gönderdik. Bu hastamız sokakta yürüyen ay suratlı, takım elbiseli adamlar gördüğünü iddia ediyordu. Bu hastamız ise bir katliam sonrası akli dengesini kısmen yitirip konuşma yetisini kaybetti,kendisini düzeltmedik hala bir yerlerde bu halde dolaştığına eminiz. Burada prof. dr. Hazel Moongiller bir hastamızın arkadaşına hastanın durumunun ne kadar kötü olduğunu açıklamaya çalışıyor,sizin de görebileceğiniz gibi. Buradaki hastamız ise işten zorla çıkarılmış bir kafe sahibiydi.Kendisine hindi gösterince çığlıklar atıp psikologların arkasına saklanıyordu,biz buna kısaca turkeyphobia diyoruz.Kendisi prof. dr. Kaan Moongiller tarafından 2 hafta içerisinde sağlığına kavuşturuldu. Bu hastamızın sorunu tamamen Moon şehrinde yaşamasıyla ilgiliydi,çok olaylı bir şehir olduğundan sessiz bir gece olmasına rağmen odasındayken silah sesleri duyduğundan,ve duvarların üstüne geldiğinden bahsediyordu,kendisine Moon şehrini terk etmesini önerdik. Buradaki hastaların yanı sıra ''kimse benimle top oynamıyor'' diyen bir kimsesiz çocuk,ay suratlı adam görüyorum diyen 2 hasta daha,fetöcüyüm diyen bir imam ve ''eve geldiğimde her şey sönüyor'' diyen bir vatandaş gibi kişilikler tarafından da psikoloji merkezimiz ziyaret edilmiştir. Bunlar da bonus fotoğraflar: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.
özkan ilk yorum ben atıcaktım ayıp ettin kardeşim yazdım bunu... neyse kendimi gördüm orda ifşa gibi cidden gördüğüm en mantıklı ve yaratıcı roleplay daha iyi şeylerde çıkar gibi (bu arada ilaç işini unutma hazel )
Bu roleplay türünü canlandıran kişiye, kişilere bir yararı vardır, o da zamanla gelişen roleplay bilgisidir. Sırf eğlence ve roleplaydir. Bu tür bir roleplay yaptığınız için sizi kutluyor, katılanları tebrik ediyor, devamını diliyorum.