"Muz Kabugu" Kendisi özel Harekat Whitlest'ine Sahiptir ama ne yazikki bu özeliğini kullanamamaktadır daha bugün yaşanan olayda Kendisi [Deniz Moongiller] Tarafından Uyarı almıştır. Sebebi ise sahte rütbe düzenidir bir insan kendini sebepsiz yere ÜsTeymen yapamaz Bununla kalmıyıp geçmişide sorunlu olan bir oyuncudur.. Bu kişinin Whitlestinin alınmasını Talep ediyorum.. Saygılarımla Özel Harekat Polisi Myth Arrow.
Saol Desteğin için ama whitleste gerçekten kaliteli adamlar alnmayıp bu tür insanalr alınınca bende normal olarak rahatsız oluyorum..
İsminden belli ne olduğu.Bencede güzel rol yapamıyor.Mesleğe bakarak rol yapan biri.Gelişicek inşallah.Whitelist önemli.
Evet haklısın Zaten Bu soru Öze Harekat Alımlarında soruldu.Buna ne cevap verdi bilmiyorum ama herhalde en yanlış kişiye verilmiş...
Gelişene kadar Özel Harekattan alınmalı.Özel harekat Birinin kendini geliştirmesi için Açılan Veya kurulan bir birim değil!..
1.si Myth Arrow Öncelikle İsmimi Doğru Yaz 2.si Tolga Mert sen benim rol yapışıma laf edemezsin ben senin gibi propsurf yapmıyorum senin yaptığın rol çokmu güzel
Ve zaten mesleğe göre rol yapılır mafyayken yakalanmamak icin gerekli oldugu icin yalan soylersin polisken ciddi olmalısın bunuda rol veregi yapiyorum
Sen ciddi Misinki gelmiş burada insanlara laf ediyorsun? Bide gitmiş Adama Propsurf yazıyorsun diyor la değişik! O en azından jobunu rastgele değiştirmiyor?
@Muz Gabuku ne kadar troll ve boş rol yaptığını görüyorum tek ben değil burdakilerde öyle troll yapmaya çalışıyorsun.Trafik Polisiyken bende polisken ehliyet sorup rol yapmaya çalıştığımda hapishaneye atıyorsun.Tetikçi geçiyorum silahın bana doğrultulu kaç metre fark var aramızda.Prop surf yaptığımda doğru zaten bilerek yaptım bizim base de zaten build di yine yapmam yasak ama admin görse jailler bir şey diyemem o zaman niye admin çağırmadın.Giderdin Screen Shotunu gösterip jail attırırdın.Özel Harekattada ciddi olduğun kesin yaşanmıştır.Özel Harekat Teymeni.