Tornacı Meslegi'nin Limiti 1 İken 2 Ye Yükseltilmesini Arz Ediyorum Lütfen Duyun Bunu Yetkili Beyler Bayanlar
Tornacı mesleği henüz yeni bir meslek diyebiliriz, bu nedenle meslek daha Alpha(Test) aşamasında diyebiliriz. Siz diyorsunuz 2 olsun meslek sınırı, fakat daha bu mesleğin geleceği kesin değil. Ama yinede neden olmasın? ) Sabır erdemdir .d
bence gayet iyi bir meslek ben arkadaşımla ortak bir tornacı olmak istiyoruz ve limit sadece 1 oldugu için olamıyoruz yada çekici meslegi gelirse yoldaki kalmış arabaları alıp tornacıya getirse otopark ücreti kesse daha karlı olur hep illegal mesleklerde printer basmak yerine legal mesleklerde para kasmak daha hoş bişey bence
ama ben arkadaşımla birlikte tornacı olmak istiyorum belki ? Tamirci Yi pek kullanan yok hem Serious rp oynuyoruz bence tornacı meslegi arttırılmalı
@Bahadir Acar ne arttırması len açlıktan para gitmesin diye ölüyoruz.Ufak olsada yemk NPC getirilmeli.
Şahsi Düşüncem Şudurki NPC'nin Fiyatları Arttırılır Ve Tornacı Slotu 2 Ye Çıkarılırsa Rekabet Faktörü Artar Ve Daha İyi Rol Dönmeye Başlar Fakat Böyle Birşey Yapılırsa Haydarın Yan Tarafındaki Forklift Bulunan Binanın Sadece Tornacı Mesleğine Özel Olmasını Kaldırmanız Gerekir Çünkü 2 Tornacı Kavga Çıkartır Ve Binayı Paylaşamayıp Trollerler Bu Nedenle Benim Fikrim Tornacılardan İlk Gelen Kişi O Binayı Alır Öbür Kişiye İse Sokağa Build Yapmak İçin İzin Verilir Ve Arkadaşımız Garajın Yakınlarında Bir Tornacı Dükkanı Açar Ve Dükkan Sorunuda Çözülür @Just @Perseus