Selam, bazılarınız beni tanır bazılarınız tanımaz. Kısaca MoonRP/MoonGaming veteranıyım. Evet, Yetkili Şikayet forumu bence "Yetkiyi Kötüye Kullanım Raporu" gibi bir şeye değiştirin. Ama neden? Yetkili şikayet diyince bazı kişiler yetkililerin en küçük hatalarını ararlar ve rapor ederler. Buna karşı değilim, ama işte bu bazı kişiler forumlarda ve serverda gereksiz witch hunt başlatıyorlar. "Bak bana küfretti, bak şuna laf attı." gibi şikayetlerden herkes galeyana geliyor. Yetkili şikayetlerine karşı değilim, sadece yetkililerin en ufak hatalarını raporlayarak pozisyonundan atmayı isteyen kişiler var, olmasa bile olucak. Bu yetkili şikayetleri direk olarak Just ve ilgili kişilere forumda özel mesaj olarak gönderilmesi lazım bence. Veya, "Yetkiyi Kötüye Kullanım Raporu" forumu altına "Özel Raporlar" diye private sub-forum yapılsın. Bu private sub-forum ilgili kişiler ve raporlayan kişi tarafından gözükücek şekilde ayarlansın. Peace out.
Bana olan bir durum gibi mesela. Ama bu alt forum başlığı işine girilmesine gerek yok, insanlar ne zaman yetkiliyi şikayet edeceğini öğrenir, o zaman şikayet formu doldurur. Benim düşüncem bu.
Gerçekten gayet güzel düşünmüş ve konuşmuşsun. Ama şöyle bir şey var ki, bi alt forum oluşturmak yerine oyuncuları bilinçlendirirsek kafa karışıklığı daha çok iner. Yani bir sub-forum yerine oyuncular bilinçlendirilse daha iyi olur. (Tabii dinleyene xD)