-Polislere Getirilen Özel Harekat Buldozer Mesleğini sadece ya bir kişi ya da çok az kişi kullanıyor. (Kimde Whitlest Var bilmiyorum) Bu Mesleğin sahibi Amir'e de geçebilmeli ki Amir alımı artığında 2 tane mesleğinde dolmuş olur. -Özel Harekatın Sadece Amirin alabildiği aracı Normal Özel harekat Polislerinde alması.Bütün özel harekat polislerinin almaması için sınır konulması iyi olur. -Bazen Rol gereği ve eğlence amaçlı Normal polis geçiyorum devriye atıp evleri kontrol ediyorum.Ve mesela insanlara kapıdan polis aç kapıyı demektense kapıyı çalınca açan kişiye Polis rozetini göstermek daha mantıklı ve rol'e uygun.Bu rozet durumu İnvanter'de Çok yer kaplamaması için Polislerin TC Kimiklerinin yerine polis kimliği getirilebilir.Bu kimlik Ajanlara'da gelebilir Ajanlar sokakta silahla dolaşırken yanlışlıkla vurup öldüre biliyoruz bu yüzden onlara da getirilebilir. -Silah dolabındaki silahların ucuzlaması gerek PÖH Geçtiğimizde keskin nişancı olan var silah çok palı zaten silah droplanamıyor ölünce'de gidiyor bu yüzden hem ucuzlarsa insanlar para sıkıntısına girmez ve daha başarılı operasyonlar ve diğer şeyler kolaylıkla önlenebilir. @Just. @eXdenyTR
Zaten normal polis iken kapıyı açan kişi üstündeki kıyafetden ve sol göğsündeki rozetten anlar hadi diyosanki ya ben polis kıyafetleri giyen mafya isem ki ben okadar ayrıntılı rol yapacak oyuncu tanımıyorum ama dediğim gibi öyle bir rol dönerse eline kimlik alıp /me polis kimliğini gösterir yaparsan adam rol dışı üstteki jobuna bakarak mic basar ve tamam memur bey diyebilir gerçek hayattaki herşeyin addonu olmayabilir veyada gerçek hayattaki herşey eklenecek diye bir durumda yok bunun gibi durumlarda /me komutu devreye giriyor.
Arma oynayan arkadaşlarımız belki bilir BlueFor ( polis )lara oyun girişinde 1 kereye mahsus kimlik oluşturulur. Acaba WhiteListteki Özel harekatlara da oyun başındaki gibi bir kimlik mi oluştursak ?
Örnek olarak Jessica MoonGiller ehliyetini gösterir bu yazı renkli ve yazan kişinin rankı falan gözükmediği için genel rastladığım kadarıyla yazı sanmıyorlar fakat oyuna yeni başlayanlar olduğu için onlara rol dışı anlatabilirsin
/me komutunu kullanan türk rol oyuncusu fazla yok olsada anlayan yok.Malesef yapıldığında bile çoğu kişi farketmiyor.