Ben bütün moon gaming hayatım boyunca Polis->Çevik kuvvet olarak geçirdim ve zengin olamadım az bı param vardı 40k civarı günlerdir birikmişti EvoCity de bir kamyonet aldım ama yeni haritada herşeyin silinmiş (arabaya da paraya da emeğe de yazık oldu) ama baktığım da adamlar çok zengin ve merak ediyorum "Ulan bu insanlar nasıl bu kadar zengin yaw" siz bı açıklama yaparmısınız (Afk mi bırakıyorsunuz ,kaymakamda işinizi yapmayıp parkurculuk mu oynuyorsunuz para mı başlıyorsunuz diycem de nasıl olcak bilmiyorum saatlerce printer bastım ama faydası olmadı siz nasil yaptınız?)
Bütün gün barondan ve torbacıdan çıkmıyorlar.Tefeci,mafya ve çete ikenden raid,mug,tefecilik yapmayıp uyuşturucu basıyorlar.Pöhlere gereksiz baskın attırarak 40dk ekliyor uyuşturucu basıyor.Sonra işi büyütüyor mekandan 10 kişi rakı+zırh+keleş devam ediyorlar.Sonra takım elbiseyle ve arabayla hava atıyorlar.
Ben Paramın %70'ini Destekçi + 300 K Para Alarak Kastım Hiç Uğraşmadım Kolayı Belli Para Yatır Servera
Destekçi alınca gelen 8 moonpointi paraya çevirmiştim böyle 2 ay boyunca çevirmiştim sonra moonpoint 2 ye düştü tabii... Ha birde birinden 12 moonpointlik şapka hediyesi almıştım onu da sattım asjdusıauhsaıfjasa sonra lamborghini falan...
Kardeşim bu adamlar uyuşturucu basması senin canın sıkılır ev basamadığından ve sana katılıyorum tefecı felan olup uyuşturucu basıyorlar dukkandan harac alıcagına