İlk önce vatandaş olarak silah alıyoruz , sonra dükkana girik eller havaya diceksin adam admin çağırıyorum dicek adamı vur oyundan çık asla bna yenmez.Yada sunucuda g speak siz gir sonra kaymakam koruması geç yada polis insanları tara zaten seni savunacaklar dedikleri şey "adam yeni başlamıştr zaten belli oluyor gspeak yok bırak adam oynasın bişey olmaz" diyip adamı savunanlar var bunara gıcık kapıyorum.Neyse adam elimde ak47 görüyor sonra alıyor hakimde savunman için 10 sn var diyor bende /me den yazmaya çalışıyom bide ingilizce klavyede yazamadım yetmedi hapse attı beni.Neyse beyler siz böyle yapmayın!!
Oyuna yeni başlamışsa normal kardeşim.Bende yapmıştım uyarımı yemiştim. Uyarıdan sonra yaparsa haklisin...
Bende kanser oluyorum şu yeni başlayıp polis geçenlere polis geçmek için bi kısıtlama koyulmalı ufakda olsa , bilmeyen adam mermiye 100 tl verip üzerinde 50klık malzemeler olan adamı rdm yaparak öldürememeli
Böyle durumlarda sunucudaki ilk günlerinizi hatırlayın.Bilmeden bir hata yaptığınızda direk ceza ile karşılaşsanız şuan sunucuda oynuyor olur muydunuz?Bilerek yapanlar cezasını alır zaten.Böyle konularda yetkililerin kararlarını değiştirmeniz/sorgulamanız mümkün değildir.Anlayışlı olmak,seçenek değil sorumluluğunuzdur.
Öyle bir şey olursa polise giren sayısı zaten az daha da azalır ve illegale geçmeye çalışır, hali hazırda illegale geçmek çok zorken imkansız duruma falan gelir
mert abi adam yeni başlasa bile oyuna girip kimse birbirini öldürüyormu diye bakar ama adam direk herkesi tarıyor ve hadi beni banlayın diyor şimdi ben bunlara gıcık kapmaz mıyım
adamı direk tarıcak abi normal bir insan rolepllayin ne olduğunu biliyorsa yada insanları barış içinde görüyorsa anlar dostum
Yeni başlayan birinin rdm yapması neden senin zoruna gidiyor adam zaten yeni başlamış zamanla öğrenecek kimse annesinin karnından kuralları ezberleyip çıkmadı.
Ayrıca eski bir yönetici olduğum için biliyorum sen kaçtığında konsoldan ve logdan Steam idni bulabiliyoruz
Ben hala hatalar yapıyorum polisim uyuşturucu satiyorum otakuya, ben zannediyorum ki polisler satınca para almicak imha edicek meğerse admin cagircakmişız. Adamın teki gördü beni durumu anlatamadan admin çağırdı admine durumu anlattım, oda bana yalnis olduğunu söyledi parayı admine attim , sonra bir daha yapmadım yeni başlayanlar için oyun çok zor oluyor.
Dostum adam rdm yapıyor Vatandaşken Raid Yapıyor Admin Vatandaş olduğunu biliyor ama adam gelsin diyor.Bide vatandaşın adam öldürmesi yasak
Zoruma gidiyor zamanım gidiyor param gidiyor o zaman oyuna girmeden önce kuralları okuyacak öyle gelecek.Metagame yaparsın eyvallah anlarım fail rp yaparsın anlarım ama rdmden nefret ediyor ve bunu bilerek yapıyorlar
Ben ilk başladıgımda tolga mertti sanırım ona Mafya napıyprsun falan demiştim oda bana ögretmişti admin cagırmadı