Hazel abla`nın yaptığı `ÖZEL MOON PSİKOLOJİ MERKEZİ` sonra bende birşeyler yapmak istedim. Hazel ablanın`ki kadar olmasa`da birşeyler yapmaya çalıştım. Öncelikle burası göz kontrol bölümü. Burada hastalara verdiğimiz rakamlar ve görselleri nasıl gördüklerini incelediğimiz yer. Burası ise Reçete vermek için veya randevu almak için yapılmış geniş yer kaplamayan küçük bir masa ve sandalye. Burası`da hastaların önüne verilen rakam ve görselleri anlatmaları için belirli mesafeli bir uzaklık ayarlanmış. Hastalar buradan karşında gördüğü 2 Rakam 2 Görsel emblemleri doktora söylemeye çalışmaktadır. Burası ise dıştan görünüşü. Yazının devamı. Burası`da doktorun hastalara reçete,randevu konuşma verip yaptığı kısacası doktorun masası. Bu ise hastaların okuması gereken sayılar ve görsel işaretler. Belirli mesafe aralığında hastalar bunları okuyup ne olduğunu anlatması lazım. Beni dinlediğiniz için teşekkürler. Bu fikri hazel ablanın yaptığı ÖZEL MOON PSİKOLOJİ MERKEZİ adlı konu`dan aldım. Herkese şimdiden iyi oyunlar.
Sizi bu tarz roller yapmaya teşvik ettiğimizi görünce çok mutlu oldum ^-^ Böyle daha fazla roller görmek istiyoruz,elinize sağlık :3
olayın içine benide katsaydın keşke hazelle ikimiz yapmıştıkta neyse sıkıntı değil eline sağlık güzel olmuş