Bugün @KaanKasavet(Royalesh) ile çevirdiğimiz ve birçok oyuncumuzun da dahil olduğu Moon Pazar'ı roleplayinden bahsedeceğim. Öncelikle pazarımızın içeriğinden bahsetmek istiyorum: *Pazarımızın dıştan görünümü: Kurduğumuz Moon Pazar'ında Kaan Moongiller ile 2 ayrı tezgah açtık.Bu sebeple birbirimize rakiptik. *Kaan Moongiller'in tezgahı: Özellikleri: * ''Nixe'' tişörtler 14.99 TLye satılıyordu. * İnsan cesedi satışları aktifti.Polis cesetleri 400 TL,Amir cesetleri 500 TL,vatandaş cesetleri ise 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. * Satılan ürünlerin çoğu çürüktü. *Hazel Moongiller'in tezgahı: Özellikleri: * Bu tezgahta hindi satışı yapılıyordu.Üstelik sadece 20 TL'ydi. * Satılan giysilerin kumaşları kaliteliydi ve fiyatları uygundu. * Burger King'den alınan peynirler harici tüm yiyecekler tazeydi. Şimdi ise yaşadığımız olaylardan bahsedeceğim: Şehrimizdeki zabıtalar çok katıydı.Kaan Moongiller ile her günkü gibi tezgahları açmış satış yapıyorduk ki @SAKURA isimli bir zabıta gelip Kaan Moongiller'e tüccarlık belgesi olup olmadığını sordu.Kaan Moongiller ise kaçmayı tercih etti. Bazı hassas müşterilerimiz olaylar karşısında dayanamayıp yerlere yığıldılar. Kaan Moongiller'in sattığı cesetlerden de kaynaklı olabilir tabii. Moon City kaymakamı @parsoberg 'in biraz katı bir yönetim şekli vardı.Pazarımıza gelip kasti bir şekilde yiyeceklerimizi yere atıp eziyordu. KAYMAKAM BEY SİZİN ESKİ HALLERİNİZİ DE BİLİYORUZ. Antonyo Banderas isimli müşterimiz ise en cömert müşterimizdi.Pazarımızdan hiç çıkmadı ve yüksek miktarda bağışlarda bulundu.Kendisine teşekkür ediyoruz,her ne kadar kartopu savaşını abartsa da. Neyse ki güvenli bir pazardı. Katılan herkese çok teşekkürler! ^-^
kaçak malları sattılar hep haram haram ama iyiydi cidden elinize sağlık @Tourmaline @KaanKasavet(Royalesh)
Ben neden tüm fotoraflarda konuşarak çıkıyom bu bir pusumu :d Pazar kekosuyken tezgahımızı sorgulayan zabıtalar parso tarafından çarpıldı.