Arkadaşlar harita hakkında konuşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Bana harita bir daraltı veriyor.Nasıl bir his şöyle diyeyim.Bütün yıl kalmak korkusunun verdiği daraltı ya da sıkışık ve sıcak otobüs.Bütün evler birleşik çok üstüme geliyormuş gibi.Harita eskisi kadar kullanılmıyor.Yeraltı KOS alanı ve fabrikalar hiç kullanılmıyor.Aynı şekilde çiftlik evide.Eskiden doktor da sedye olduğu zaman hastane kullanılırdı.A sınıfını da atladım orada da evler pek alınmıyor. Kısaca özet geçersek bazı yerler hiç kullanılmıyor ve o yüzden fabrikalar giden bile yok ikincisi olarak harita yukarıda anlattığım gibi daraltıcı bir havası var.
Arkadaşlar mantıklı olun cidden kullanılmayan evler var sırf o yüzden kaçmak dışında fabrikalara gidilmiyor.
MoonGaming™ kurulduğu tarihten itibaren, tekrar etmekten başka bir iş görmeyen, insanların kendilerini duvarları içinde kısıtladığı rol kalıplarını yıkıp yerine yenilikçi ve ilerici bir rol sistemi getirmeyi hedeflemiştir. Şuanda hedeflediği amaca ulaşılamıyor bence. Söyle örnek veriyim. Cumartesi günü İstanbul'da iş çıkışı otobüse bindin eve gidiceksin ve içeride ter , çorap kokusu var sıkıcı bir yolculuk iç karartıcı bir yolculuk. Birde şöyle düşün. Cumartesi günü İstanbul'da iş çıkışı öncesi otobüse bindim bomboş ne güzel dimi rahat iç açıcı yolculuk. Şuandaki map böyle iç daraltıcı. Kısacası dar rol kısıtlı sayılır.