Buradan benim yüzümden ban yiyen diğer arkadaştan özür diliyorum böyle olmasını istemezdim Haklı bir bandı fakat 8 saat çok uzun neyse videoyu sona kadar izlerseniz anlayacaksınız xd
Ban süresini bilerek az söyledim videoyu daha öncesinde görseydim 2 side permalanmıştı şu anda. Tekrar yapmazlar umarım başkasına.
Başka oyuncuları rahatsız edip, oyundan zevk almasını engellemek nasıl eğlenceli olabiliyor ? @DeaysLow
Harbiden böyle tilt oynamaya devam edersen insanlarla bir çevren olmuyacak oyun için konuşuyorum bu tavrın hoş değil tüm oyunculara böyle davranıyorsun.
Ben yapardım çünkü kimsenin benim rolümü bölmesine ve trollemesine izin vermem bu durum hoşuma gitmez dolayısıyla bende sinirlenirdim.
ne alaka ? sen diyosunki insanlar seni sevmicekde bu roll icin imkansız bir durum icden ice sevmiyo olabilir yinede rol döndürcek onla ve o anda herkese aynı davranıp ona farklı davranırsa cezasını ceker.
1. çocuk çok atarlıydı biraz uğraşmak istedik. 2. yeterince çevrem var serverde çoğu kişinin beni sevdiğini düşünüyorum sende dahil. 3. zaten sadece bu kişiye bunu yaptık.
ben kaplumbağa rolü yapınca arda güler kabuğu çekip ta sahile kadar götürüyordu. kendisinin de başına gelmesi iyi olmuş. umarım bir daha yapmaz.
ben çocuğada üzüldüm çocuğun rolunü bozuyorsunuz yanlış bir davranış ve komik birşey yok'ken gülüyorsunuz?