Sunucuda Kalıcı Meslek Veya Mülk Sahibi Olabiliyor Muyuz? Örneğin, Bir Dükkan Satın Aldım ve Oraya Dönerci Açtım. Bunu Neden Süresiz Yapamiyoruz, Sunucudan Ciktigimizda Herşey Sıfırlanıyor Bence Bunun İçin En Azından Donator Alıp Sınırsız Mülk Sahibi Veya Meslek Sahibi Getirilirse Güzel Olur Diye Düşünüyorum.
Oyunda ki harita fazlasıyla büyük değil ve bununla da oranla pek fazla mülk yok. Eğer "Sınırsız" bir şey getirilirse bu sefer diğer oyuncular esnaf mesleklerinden yararlanamayacak daha doğrusu dükkan açamayacak. Nasıl ki sen öldüğünde tekrardan yeni bir yaşama başlamışsın gibi oynaman gerekiyor ve ölmeden önceki yaşadıklarını unutman gerekiyor deniliyor ya bu da aynı mantık olarak sunucudan çıktıktan başka bir zaman sonra girdiğinde aynı şeyin geçerli olması gerekiyor.
Biri Emlakçı Olup Senin Çıkçağın Yeri Alırsa Sen Geri Döndüğünde Veya Bi Ara GirdiğindeEmlakçıdan parayla alırsın ve güzel rol döner.
Bunu yazarken tek taraflı düşünme.Sunucu da evlerden çok destekçi var.Tüm evler alınır.Peki normal insanlar ne yapacak.Kendi fikrinizi değil moonRP için daha iyi olacak fikirler önerin ve onlar üstüne tartışın.
Bana kalırsa bu kapılar oyundan çıkana kadar değilde belirli bir süreliğine kiralanabilir.mesela 150₺ =15dk(örneğin) ancak diyelim ki sunucudan bağlantınız koptu ve aldığın mülk e fazla para verdiniz ancak sunucudan çıkış yaptığınız için aldığın kapı 5-8 (örnek) süreliğine geri alma şansınız olsa daha iyi olurdu (eğer evin içinde bir şey vardı ise kapıyı tekrar aldığında (kimse almadan) eşyalarınız geri gelebilir Bunu yapmasi zor olabilir ama güzel olurdu beş esnaflar fazla zarar etmezdi...
kalıcı Mülk olması imkansız çünkü map Çok küçük herkes heryerı alır yerkalmaz ama kalıcı eşya bıraktığımız yer olabilir bence Eskiden banka vardı oyundan cıkınca - ölünce gitmiyordu
Mape Göre Olumsuz Bir şey Evet Ama O Kadar Dükkan Açıyoruz Emek Veriyoruz Sonra Çıktığımzda Sıfırdan Hayat Oluyor. Muz Gabuku Adlı Arkadaşın Dediği de Doğru.. Güzel RP Olur Öyle Fakat Yani Adam Alıyor Çıkana Kadar Satmıyor Hani Zaten Bazı Kişilerin de Zamanı Kısıtlı Olabilir Bu Yüzden Onlar Hiç Dükkan Alıp da Ticaret Yapamıyor. Arda Zenci'ye Katılıyorum, Kiralama Olsa ve Süreli Olsa Mesela Adamın Parası Varsa Verir 3-5 Saat Alır veya Birkaç Gün. Hani 10-15 dklık da Saçma Olur.
Direk 2 günlüğüne alıyorsun ne gerek var ki buna.O da yüksek fiyat.Gelmesi gereken şey evlerdeki adam sınırları.
Bu Arada Gözünüzde Rol Bİlmeyen Birisi Olarak Gözükmeyim .. M&B Warband PW Modu Olsun, MTA Olsun, Arma Olsun gibi Oyunlarda RP Nedir Biliyorum. Yani Yıllardır Rol Yapıyorum, Serious ne Onu Bilmiyordum Bilgilendirdiğiniz İçin Teşekkurler.
@Hasanmcaksu nun dediği gibi yeniden sunucuya girdiğimizde yeni bir hayata başlıyoruz o yüzden böyle bir şeyin olması role haykırı olurdu
Ohooo siz uçtunuz adam kapıyı alıyor diyelim mesela 1saatligine kiraladı ama acil işi var yarım saat olmadan çıktı (birisi emlakçı demişti olabilir mantıklı bir meslek ) geri girdiğinde tekrar ücretsiz o kapıya sahip olabilir fakat adam (uzun süre satın alma olmasa da) diyelim ki sizin dediğiniz gibi 5saat kiraladı ama emlakçı ya vermeden çıktı o kapıyı almak isteyen emlakçı ya gider ve ona kapının verilmediği ni öğrenince admin çağırır admin de kapıyı adamdan siler bu arada server da varmı bilmiyorum ama tool gun da bir özellik var proplari kaydedebiliyor sunuz onu kullanmak esnaflara kolaylık sağlar mesela adam dükkanın sağ köşesinde tool gün ile ateş edince dükkanı otomatik oluşur yada bir npc koyarlar oradan dükkanın i secersin ve o da odayı proplari yerleştirir...
Benim bilgisayarım sorunlu evocity de baskına giderdik kapidayken benim "KİSİSEL BİLGİSAYAR İNİZ BİR SORUNLA KARSİLASTİ YENİDEN BASLATİLMASİ GEREKİYOR"diyor ve kapanıyordu bende kafayı yiyordum bı kere değil onlarca kez
Olabilir bu sende olan bir şey sende oldu diye tüm serverı kapsayacak bir yenilik getireceklerini sanmıyorum