Merhabalar ; Sunucuya başladığımdan beri birçok sohbeti hoş , rp yaptığım , güldüğüm , eğlendiğim , çok sevecen ve kültürlü insanlarla tanıştım. Bu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum öncelikle. Ne kadar güzel insanlar çok olsada buna ters çıkan birçok insan var.Bu insanlar genellikle hakareti seven , kural tanımayan saygısız insanlardır. Bu konuyu yazmamın amacıda şu.Sabırlı olun , her zaman istediğiniz şey olmayabilir.Eğer ki bir hata yaptıysanız bunu belirtin, karşı gelmeyin.Çünkü haksız olduğunuz bir durumda savunduğunuzda olayın uzamasıyla birlikte , aynı süreçte başka kişilerin sorunları olduğu vakit o kişilerinde hakkına girmiş oluyorsunuz.. Adminlere çok yüklenmeyin.Hepimiz insanız , adminlerde yorulabiliyor,üzülebiliyor,sinirlenebiliyor .Diğer kişilerin sorununu düzelttikten sonra başkalarının derken başkalarının sürekli bu çizgide gidiyorlar.(Bende) Ve adminlerin herhangi birinin size haksızlık etmiş olduğunu düşündüğünüz gibi sinire , öfkeye başvurmayın.Herkes hata yapabilir.Önemli olan bu hatalardan ders çıkarmaktır. Sonuç olarak biz bir aileyiz.Sizden tek isteğim biraz düşünce ve biraz saygı , dostlarım.. Buraya Kadar Okuduysan İlk Başta Bahsettiğim İnsanlardan Birisin Teşekkürler (via : Efe Kurt)
Bu açıklamaları yapmak zorunda değilsin... Kendini bilen bilir zaten. Kimse sonradan da değişmez. Değişirse de çok geç olur. Düşünebilen düşünür, düşünemeyen düşünemez. common sense
Gimsenin hayatına gimse garışaman ben şu şekkin geynirim şu bağyan şu şekkin geynir şu şu şekkin geynir e yorumlamam bu kaa