Fotoğrafın asıl hikayesi biliyorum.Ajan olmuştum.Çetelerin güvenini kazanmak için amirle anlaştık ve onları çetelere teslim ettim.Sonrası da budur.
@Tourmaline Hazel hanım bizim gönlümüz bonkör olduğu için cebimizden 10m alsanız bizim için sorun degil
Hahaha kardeşim harbi güldürdün , öncelikle sevgili dostum '' asosyel '' değil o kelime ''asosyal''dir. İkinci olarak sevdiğim bir serverde vakit harcayıp para kazanmam kimsenin yorumuna veyahut fikrine düşmez.
Neyin kafası kardeş bu onu algılayamadım şuan gördüm de kıskanıyorsunuz heralde beğendik girdik oynuyoruz ister gece gündüz oynarım ister hiç oynamam ki bu seni hiç ilgilendirmez sen para kasamıyosun diye bize laf atma lüksünü nerden buluyosun ? yaşının küçüklügüne veriyorum.
şahsen ben 1 haftadır barona geçmiyorum. saat 6 da girip kapmak gibi bir derdimde yok. ayrıca daha önceki yorumunda "asosyel" kelimesini kullandıgın kişi leon simdi gelip leona lafım yok deme olur mu? neyse fazla uzatmicam
Ne zamandan beri insanların sunucuya girip hangi role geçtiğine karışıyoruz? İstedikleri zaman girip istedikleri rolleri seçerler
Karısmadımki sunucudaki bir sıkıntı bazenleri serverda rol dönmüyor bazı kisilerde hep baronda duruyor ve baron alan diğer insanlar gecemiyor (baska bi sekilde algılamayın)