şimdi Biz 3Polisiz Geziyoruz bi adam silah çekiyor yanına gidiyoruz teslim Ol Felan diyoruz Bende silah yok Buyrun ustumu arayın diyor 1kişi ararken 2miz kafasına silah tutuyoruz çekiyor keleşi 3ümüzde vuruyor FearRp Şöyle Olmalı: adamin dibindeyken silah çekemesin uzaktayken çekebilsin adamın kafasına silah Tuttuğumuz zaman Silah çekememesi lazım Fakat uzaktayken Dur Kaçma v.b dediğimizde Çekip Vurabilsin Daha eğlenceli olmazmı? (Bu Benim Fikrim sizin içinde makul olursa yapın derim bu kuralı) @just @Dante @eXdenyTR @SAKURA
Şimdi 3 polis gezerken eğer adamın başında duruyorsanız ve adam o ara silah çekip size vurabiliyorsa o sizin kolsuzluğunuz bizlik bir durum değil.
Adam silah çekerken zaten kafasında bi işaret çıkıyor ve silah çekme süreside 3 saniye felan hemen çekmiyor silahı yani. Siz rp gereği o adamın elini cebini attığını görceksiniz ve vuracaksınız. Önce bi kendinizide sorgulatın hemen gelip konu açmayın.
bizimle alakası yok Adamın 250canı 100armoru Bide keleşi var 1sarjör mermi harcamak gerekiyor + ak çokfazla vuruyor
Dediğim gibi elimizde usp var 2kişi Kafasına tuttuk tuttuğumuz adamda Rakı 100 Armor Ve keleş Vardı kafasına baya fazla vurmamıza rağmen Ölmedi?
sonrada karşıdaki arkadaş silah çekmediğim halde vurdular Dicek yicez 1 gün banı mutlu mutlu Rol Yapcaz demi ?
Yazıdada söyledim zaten rp gereği elini cebine attığını görceksiniz. Hem kanıtsız banlayamaz. Ayrıyetten düsüncende baya yanlış. O zaman meth basan birinin evini basalım adamda saksıyı kırmamış olsun hapse atalım sonrada adam yapmadım dedin ban yiyelim demi ? Böyle bie düsünce olamaz. Bu düsünceye göre asla rol yapılamaz.
ONU DEMEK İSTEMİYORUM gecen senin dediğini yaptık Arkadaş eline birşey alıyorken Direk sıktım kafasına calladmini çekti Orda ss İm olmasa Ban yicektim
Zaten arama sırasında üstünde o silah çekme simgesi çıktığı zaman adamı vurabilirsiniz FearRP yi kaldırmamız adamı vuramayacağınız anlamına gelmiyor. + olarak 3 kişi o adamı öldüremeniz size kalmış bir durum.