Breach Charge Uzun zamandır polis teşkilatındaki eksikliği düşünüyorum ve tamda ihtiyacımız olan şeyi buldum. Kapı patlatıcı / breach charge prop ve kapılardan kolay geçebilmemizi sağlayacak , kurulduktan 5 saniye sonra otomatik patlar ya da elle patlatılır (Detonator ile). Amaç bir ve birden çok kapıyı aynı anda açmak , yada kapı olmayan propları imha edebilmek. Haritanın kendine ait kapıları belli bir süre sonra yenileniyor fakat proplar için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil , illegal oyuncuların hazırladığı kapılardan geçmek yerine prop duvarlarından geçmek onlara karşı çok büyük bir avantaj olacaktır bunu ek olarak sunucu için diğer sunuculardan ayırt edici bir özellik sağlayacaktır, aşağıya bırakacağım video ile ne hakkında bahsettiğimi anlayabilirsiniz. @Just @SAKURA
Özel harekat silahı çok güzel keşke bizde de olsa Bence de propları da havaya uçuruyor base imhası içinde güzel olur. Sunucu sade tutulmaya çalışılıyor ama bence biraz eklenti olmalı.
Bu addonu biraz inceledim kullanımı anladığım kadarıyla şöyle, takıldığı silinebilir map proplarını oto remove komutu ile silerken bi efekt çıkarıyor ama şöyle bir sorun var, kapı patlatıldıktan sonra geri çıkmıyor ve kapıların geri spawnlanması tarzında bi ayar çekilirse ekstra şeylerde sürekli bi spawn despawn olayına girecek yani bu da oyun gidişatını kötü yönde etkiler. Eğlenceli ama sıkıntılı anladığın kadarıyla.
Raid atan kimse görmedim arada mafyaya geçip atıyorum onun dışında herkes tırt geçip 7/25 printer uyuşturucu