Sunucudaki esnaf sıkıntısı hakkında konuşmak için açtım bu konuyu.Bu gün bu konu hakkında bir olaya tanık oldum.Oyuna girip meslek seçme menüsüne girdiğimde, 6 polis 1 amir 2 trafik polisi ve tüm illegal mesleklerin dolu olduğunu gördüm.Esnaf kısmına çıktığımda poligon,yapı market,kafe hiçbiri yoktu. Dün @Adoin ile birlikte bankacı ve mühendis olduk.Sırf esnaf geçsinler diye 2 printeri 2 k dan yaptık ve bankacı olarak ücreti az kestim./advert ten 2 printer 2k diyince herkes esnaf geçti.Esnaflar dolunca sevindik fakat dışarı çıkıp esnafları bankaya çağırmaya gittiğimde 2-3 kişinin afk olduğunu gördüm.Sırf para kazanmak için esnaf geçmişler.Rol sunucusunda sırf para kazanmak için böyle şeyler yapılması üzücü bir durum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
İnsanlar esnaf olmak istemiyor /drop özelliği geldiğinden beri satışlar daha da azaldı ayrıca insanlar meslek değiştirdiklerinde üstündekilerin gittiği gibi cebindekilerde gitmeli.
/advert ten Yapı Market aranıyor.Yüklü miktarda fizik,tool alıcam yazdım.3 kutu fizik 3 kutu tool almıştım.Adam dükkan açmadan sattı.Sattıktan sonra meslek değişti tekrar mafya oldu
/drop olayı geldiyse normaldir adam para yapıyordur silahını droplar meslek değiştirip geri gelir bu sebeplede kafe sahibi geçmez veya meslek değiştirmek istiyordur ama silahı gidicek diye değiştiremiyordur ama şimdi değiştirebilcek @SametNikov 89 Yıllık Ak-47 si var
Afk kalıyorsa baya bekle geldiğinde de al sana para de 1tl ver printerları patlat PRİNTERLERİN PARALARINI MÜLTECİLERE BAGISLA
Evet işte sıkıntı o.Adam sabahtan akşama kadar aynı silahla oynuyor.İllegalden çıkmıyo böylece esnaf olmuyo sunucuda.En azından cebe alınan silah gitmeli./drop arkadaşına silah atmak için veya silahları değişmek için güzel sistem.Ama böyle meslek değiştirmek için kullanılınca esnaf kalmıyor.
En fazla 1 saat uyuşturucu basıyorum bende ondada canım sıkılıp bırakıyorum printer derken 150k felan oluyo ondada Özel Harekat geçip zırh felan alıyorum.