Bazılarımız vardır benim gibi Marvel filimlerini takip eden. Çizgi romanını okuyan. Hayranı olan Siz de takip ediyorsanız en sevdiğiniz filmi aşşağıda atın az muhabbet edelim Benim şahsen şuanda Spider Man serisini çok beğeniyorum + olarak Sonsuzluk Savaşının getireceği endgame Filmini sabırsızlıkla bekliyorum sizleri de yorumlara bekliyorum... En sevdiğim Karakter ise Tony Stark V Captain America iyi geçinemeseler de ikisi de bana çok iyi geliyor. En zeki olduğunu düşündüğüm Doctor Steven Strange. En güçlü olan bence Thor. Eğer sizde benim gibi bu tarz filimleri izliyorsanız yorumlara bekliyorum----
Valla çok izledim ama şuan aklıma gelmiyor fakat izlemem için öneri yapabilirsin bana çok mutlu olurum
Favorim eskiden Örümcek Adam olsa da şu an Demir Adam,End Game fragmanı çok boş geldi,beklediğim gibi bir fragman değildi.Göreceğiz bakalım neler olacak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spoiler olabilir bu arada okursanız ağlamayın lütfen. End game en güzeliydi bu arada. Tüm evreni farenin kurtarması ve kaptan marvel ın sadece gemiyi yok edip ortadan kaybolması dışında güzeldi. Ulan madem o kadar güçlüsün eldiveni sen tak yada git 1-2 thanos a vur.