Merhabalar Ben Thor Odinson. Namıdiğer Yiğit. Bugün bir karar aldım, Steam'ı komple bırakma kararı. MoonGaming ile ilgili kişisel bir durum yok. Her neyse. MoonGaming sunucusunu içerik bakımından renklendirdiğimi düşünüyorum. Aksini düşünen arkadaşlarımız olabilir bir şey demem. Sıkıntı yok. Ayrıca, tartıştığım insanlar oldu, onlardan da özür diliyorum. Elimden geldiğince sunucuya yardım etmeye çalıştım. Yardım ettiğimi de düşünüyorum. Kısacası herhangi birinize bir düşmanlığım yok. Umarım sizin de bana bir düşmanlığınız yoktur. Bana sunucuda yer verdikleri için öncelikle o muhteşem insanlara teşekkür etmek istiyorum. @Just @eXdenyTR @Perseus @SedatAsan Teşekkürler.
Moon Gaming için çok çalıştığını herkes biliyor abi, hem Forum için hem de Server için çalıştın ve herkesi bilgilendirdin, ben dahil herkes illa ki seni özleyecektir, kişisel bir şey değil, steamı bırakıyorum diyorsun. Elbette ki buna herkes üzülmüştür, herkes için değerli biriydin. Belki kendince haklı sebeplerin vardır, ya da bir şekilde bunu uygun görmüşsündür ama yine de senin kararın. Biz yani en azından ben elbette senin gitmeni istemeyiz, ama madem böyle bir karar aldın; Saygı duymak bizim mecburiyetimiz. Benim buna hakkım yok ama düşündüğüm kadarıyla geri döndüğünde her zaman kapısının açık olduğu bir yer burası. İyi günler ve umarım günün birinde yeniden Thor, Asgard'ına döner!
Bir Çok Kişiye Bilgi Verdin,Yardım ettin Kısaca Çok Şey Yaptın.Yeri Geldiğinde Bilgelik Yaptın Yeri Geldiğinde Millete RolePlay Nedir ? Nasıl Yapılır ? Onu Öğrettin.ÖZLENECEKSİN James Odinson !