Tylenol Aminophenol ve Su: Can Veriyor. Andito Ptoassium İodide: Zehiri Engelliyor. Morphine Su ve Ethanol: Morfin Etkisi. Kısaca 2 Kalsiyum (neresi ise) ve Su Kırıkları Düzeltiyor. ekliyebilirsin.
Servera daha öncesinden gelmesini istediğim forumda konu açtığım şeyler gelmiş ancak şuan servera a ben giremiyorum işe bak.
Eskiler... Sistem güzeldi ama insanlar çok trollüyordu sedyeleri falan çalıyolardı, ayrıca sistem zorlaştığı için doktor bulmak baya zorlaşmıştı
Yabancı bir Santos RP ye giriyorum arada.Orada ki rol gayet iyi işliyor. Çeteler sürekli olarak mug yapıyor ve rolü düzenli ve disiplinli yapıyor. Bana gelmişti ve İngilizce bir şekilde "kaldır elleri ve üstündeki paraları at" şeklinde bir cümle kurdu.Bende yeni girmiştim o zaman 2017 yaz sonu.Beni silahla vurdu olduğu gibi yere yığıldım bacak ve kafatasında kırık felan çıktı. Doktor geldi sedyeyle bana baktı kontrol edip ambulansla hastaneye götürdü. Yatağa yatırdı kontrol etti yaraları sardı tabi biz o sırada ekranı "gri" renkte görüyoruz.İyileştirdi ayağa kaldırdı yaraları sarıp , kontrol ediyordu.Yavaş yürüyoruz. Sonra polis geldi ve sorguya çekti kim yaptı , ismimizi felan sordu , serbest bıraktı orada.Polis olmak özel başvuruyla buradaki gibi.