Artık deliriyorum galiba. Yaklaşık 3 gün önce foruma bu konu hakkında başlık bile açmıyacağım dememe rağmen yine aynı olayı yaşıyorum. Arkadaşlar demote sistemini bir tek ben mi biliyorum? yoksa Server'daki herkes biliyor bir tek ben mi bilmiyorum?? Demote atan kişi demote kısmına Berfin Sky diye bir oyuncu olduğundan dolayı afk olarak demote atmak istiyor. Ve steam ismimde sky olduğu için demote Kısmına ben çıkıyorum! Serverda 8 tane Görevli Yetkili bulunuyorken demote atan kişi /ooc 'dan İPTAL yazmasına rağmen hiçbir admin yanıma gelip afk mısın diye sormadı. ! Ve ben o gün durduk yere mesleğimden oldum. Allahınızı seviyorsanız ya artık şu Uyuşturucu Baron'una demote atılmasın yada daha bilgili modlar alınsın. Ben artık bu durum yüzümden oyunumun zehir olmasından bıktım. !
Whitelistli mesleklere adminler bakabilir fakat bazı oyuncular afk bırakıp bazı role uygun olmayan durumlar gösterebilir.
Eskiden Efe Moongiller vardı.O demote iptal eder,o kişinin yanına gidip duruma bakardı.Diğer modlardanda bunu bekliyorum.
Ben admin tekrar olsam şu demote olaylarına çok dikkat ediyorum hatta cancel diye sürekli yazıyorum oyunda admin varsa steamden yazıyorum görsün diye gerçekten bu demote olayları takip edilmeli
Eğeğeğe admin olmak istiyorum o yüzden adminlerle ilgili şikayetlerin altında kendimi övmeliyim eğeğeğe diğer adminler bok gibi ben admin olmalıyım ben mükemmelim.
Nerde gördün böyle birşey yaptığımı? Birincisi burası admin şikayet değil Ikinciside asla öyle birşey demedim demem hakkında ban talebi açmak zorunda kalacağım
@ayboraj2 Sitedeki tek amacın insanlara sataşıp onları aşağılamaya çalışmak sanırım. Bu senin son uyarın olsun yoksa sitedeki üyeliğini sileceğim.
olay şöyle oluyor adminler biriyle ilgilendiği zaman konuya odaklandığı için sağı solu görmeyebilir bundan iptal edemez zaten boşta olup iptal edilen çok demote oluyor
Arkadaş kendisinin admin olması gerektiğini ve bu konuda belirtilen şikayetin kendisinin hiç yapmadığı kendisinin çok dikkatli olduğu yönde övüyor. Bana göre bu diğer adminlere hakaret olduğu için tepki gösterdim.
Orda admin olmam gerekiyor gibi bisey yok tekrar admin olsam dedim benim admin olmam gerektiğini sakura dante belirler orda sadece söyledim övmedim sana göre olan herseyde insanları boş yere aşağılama çünkü sacma şeyler her zaman
Daha fazla kıvırma istersen @Dante sana cevabını verdi artık insanları küçümsemeyi,kendini üstün görmeyi ve shitpost atmayı KES!