Merhabalar, ben Thor Odinson. Bugün sizlere Başarımlar'ı öğreteceğim. ADIM 1 | BAŞARIMLAR LİSTESİ Play Singleplayer Play Multiplayer Play Around Bad Coder Map Loader Procreator One Day Secret Phrase Ball Eater Half Marathon War Zone Popper Bad Friend Innocent Bystander Marathon One Week Creator Friendly Yes, I am the real Garry! Destroyer Menu User Addict One Month Startup Millenium Mega Upload ADIM 2 | BAŞARIMLARIN AÇIKLAMALARI Play Singleplayer En az bir kere Tek Oyunculu'da oyna. Play Multiplayer En az bir kere Çok Oyunculu'da oyna. Play Around Sandbox olmayan farklı bir oyun modunda oyna. Bad Coder 500 Lua programlama hatası ile karşılaş. Map Loader 20 ayrı haritada oyna. Procreator 1000 NPC yarat. One Day Hayatının 24 saatini boşa harcadın. Secret Phrase Gizli sözcüğü söyle. Ball Eater 200 top ye. Half Marathon Aynı sunucuda 4 saat boyunca oyna. War Zone 1000 Kötü NPC öldür. (Baddies, yani hostile NPC'ler. Combine birlikler, zombiler vb.) Popper 1000 balon patlat. Bad Friend 1000 Dost NPC öldür. Innocent Bystander 1000 masum hayvanı katliama uğrat. Marathon Aynı sunucuda 8 saat boyunca oyna. One Week Hayatının 1 haftasını boşuna harcadın. Creator 5000 prop yarat. Dollhouse 2000 ragdoll yarat. Friendly 10 arkadaşınla oyna. Yes, I am the real Garry! Garry ile aynı sunucuda oyna. Destroyer 5000 şeyi sil. Menu User Q menüsünü 100,000 kere aç. (Spawnmenu) Addict Hayatının bir yılını GMOD oynayarak boşuna harcadın! One Month Hayatının bir ayını boşa harcadın. Startup Millenium GMOD'u 1000 kez başlat. Mega Upload İlk yüklemede 1000 oy al (sonrasında ise mapuslara düş.) ADIM 3 | BAŞARIMLARIN KAZANIMI VE KOLAY YOLLARI Bad Coder: Lua hatası ile karşılacaksınız. Fazla büyütmeye gerek yok. Kötü kodlanmış her şey yardımcı olabilir size. Secret Phrase: Sohbet kısmına "bloxwich" yazacaksınız. Ball Eater: Bu kısım aslında kolay bir kısım. Singleplayer oyun açıp top yaratıp 200 tane top yiyeceksiniz. Olay bu. War Zone: 1000 tane kötü npc yaratıp hepsini devasa bir silah ile öldürebilirsiniz, rpg de olur tabii. Workshop'da gezinip bir silah ile bunu toplu halde yapabilirsiniz. Popper: War Zone gibi, balon yaratıp patlatacaksınız. Yine RPG işinize yarayabilir. Yes, I am the real Garry!: Bu achievement'i almanız artık imkansızdır. Nedeni ise; Garry Newman artık Garry's Mod oynamıyor. Ve almak isterseniz de anca hile ile alabilirsiniz. Addict: Yine basit bir achievement. Toplam 8,760-765 saat Garry's Mod oynamanız gerekecek. ADIM 4 | TADINI ÇIKARTIN! Birilerine bir şeyler öğretebildiysem ne mutlu bana. İyi oyunlar!
Başarılı bir başlık cidden bilgilendirici fakat sen hile olmadan mı aldın yoksa hile mi kullandın bi bize anlatsan ufacık
Garry Newman yeni oyunlara yoğunlaştığından Garry's Mod sunucularına girecek kadar zamanı bile yok... Zaten girse bile belirli sunuculara girer, illaki Newman'ın kendi sunucusu mevcut.
Modu olsa olsa Sandbox'dur. Ayrıca, kendine ait bir sunucusu illaki vardır dediğim gibi. Hani derse ben gidip bi şımarıklık yapıp diğer sunuculara gireyim ha tamam sıkıntı yok.
En son başarı 8760-8765 mi yazıyor yoksa 760-765 mi ayrıca ben de 1600 saat var ama o başarım yok nedenini bilen var mı
İlk başta 8,760 yazdığıma göre yanına 765 yazarsam mantıken 8,765 yapıyor. Ayrıca Steam'da zaten kaç saat olduğu yazıyor. 1600 saatin kaç gün yaptığına bakabilirsin. 66-67 gün yapıyor.
Aklında kalanlara cevap veriyim Garry adlı vatabdaşı steamdan takip edip oyununa katılabilirsiniz ama şu an profili gizli. Ben şu lua hatasını anlamadım.Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Mesela bir servera giriyorsun ve addonları yüklü değil , serveri kodlayan geliştiren kişide yapamadıysa ERROR hatası alıyorsun konsolda da gözüküyor veya köşede yazı çıkıyor lua hata veriyor öyle oluyor.