1) Platform (DarkRP & Murder & Discord): DarkRP 2) Sizi banlayan yetkili (@ ile etiketleyiniz): Konsol 3) Banlanma sebebiniz: Hile 4) Banlandığınız tarih:24.01.2018 5) Neden banınız açılmalı:Hile açmadığım halde konsoldan banlanmam Ek Olarak Ben Yapı Marketteyken Bir Polis Öldürmüştüm Sonra Çıktığımda Pd nin Yan Binasına Girdim Ve Eşyalarıma Bakıyodum Fakat Ben Bakarken Admin Konsol Hileden Perma Yemişim Ama Hile Kullanmadım Banımın Açılmasını Arz Ederim Oyun İçi Adım = Akif LeyenDaS Yine Banımın Açılmasını Arz Ederim.
Akif o öyle olmaz bak böyle etiketlicen qnq @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante @Dante
olum adam körmü zannediyorsunuz tamam 1 kere yapın belki araya kaynar kaçar 2 kere yapın siz her saniye görsün diye dante,dante,dante diye bağrıyorsunuz sanki sizden başka temyiz açan yokmu zannediyorsunuz?