abi ben sizin serverinizde takılıyordum ve oyun oynarken durduk yere ban yedım yanı ben 2 dk afk dım swapn yerınde yemek yıyordum bı an da sv den atıldım ve austime die galiba bi ban yedım lutfen kaldırın steam profıldekı ısmım ^o^ Kronos ^o^ garrymoddada ısmım ^o^ Kronos^o^ Atalay lutfen kaldırın pls cok oynamak ıstıyorum
1) Platform (DarkRP & Murder & Discord): 2) Sizi banlayan yetkili (@ ile etiketleyiniz): 3) Banlanma sebebiniz: 4) Banlandığınız tarih: 5) Neden banınız açılmalı: Konunu bu şekilde açmalısın
@ saruka mg die bir arkadas banladı banlama tarıhı net deıl ama 1 gun oldu ben afk iken yanı spwan yerınde yemek yerken bırden pc basına oturunca banned saruka [mg] banned :austime mi ole bısey die ban vardı lutfen kaldırın ve neden ban yedıhımı bılmıyorum cıdden ama kaldırın lutfen
afk değildin kardeşim polis rolünde önüne geleni coplayıp üstünü arıyordun yanına geldim beni de coplayıp üstümü aramaya çalıştın ona rağmen sana sordum napıyorsun diye cevap bile vermedin sabah sabah trollediğin için perma yedin 1 gün değil @Dante
kardes ozamn tmm ben bılmıodum garry mods a yenı basladım cıddden istersen sana profıl lınkımı atayım yasak olduhunu bılmıodum banımı kaldırın pls
banımı kaldırın cıdden sızın serverınızde oyun oynamak ıstıyorum yasak olduhunu bılmıodum pls banımı kaldırın
Ulan be insanları niye suçsuz yere copluyon hadi yeni başladın.Bende başladığım zaman polis geçtim metagame yaptım sıktım adama 75 canı kaldı.Sen napıyon ya.