Arkadaşlar biz aynı soy ismi alınca farklı mesleğe geçince sorun oluyor ama moongillerde olmumyor ya moongillerede bu kural gelmeli yada toptan kalkmalı
Arkadaşlar artık şu BEN BÖYLE YAPIYORSAM ONLARDA YAPACAK zihniyetinden kalkın siz Klansınız Sizin toplanış amacınızı Söyleyeyim Ya PARA ki büyük ihtimal yada Arkadaşlık Peki bizim amacımız ne ? Sizin para veya Arkadaşlık için kurduğunuz (genellikle para olur) Klanlara,Oyunculara yardımcı olup derdini Tasasını dinleyip çözüme ulaştırmak Cidden bu konuyu açman biraz saçma ve Gereksiz.... Ve biz bunlardan zevk alıyoruz Hoşlanıyoruz Güzel hoşgörülü olan insanlara yardım etmek çok güzel birşey Ama bize saygısı olmayan birisine Yardım etmek en zor olanı...
Ve bu sadece sizin için geçerli değil Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince Sadece Klanlara değil yani...
Ya kardeşim MoonGiller adı üstünde yetkili topluluğu gidip adminler yapıyor bu,de yapalım kafasından çıkın bizimde düzenimiz var ama bizim düzenimiz üstadlar tarafından yapılıyor saçma konular açmayın böyle cidden bütün gün para basiyorsunuz biz topluca basmiyoruz eğer zaten gördüysen adminlee oyuncular ile basıyor gerçekten özerinde dediği gibi onlar yapıyor bende yapiim kafasından çıkın gidin otunuzu basın
MoonGiller familyasında Rol yaparız Genellikle ortalığı eşitleriz Mesela Çete üyesi 10 kişi Pöh1 se Pöh polis falan geçeriz O oda da rol yaparız