Polis Özel Harekat Amiri geçip rol yapmak istemiştim ancak normalin daha üstünde daha ciddi daha kordine bir şekilde rol anlayışı için kendimize lakaplar belirledik.Lakaplar şu şekildeydi; POLİS ÖZEL HAREKAT BİRİMLERİ [4] Gazozcu Nuri - Yuva P.Ö.H Amir Emre Dark - Kartal Amir Ufuk Kaplan - Atmaca 1 Amir Y. Ayhan Mavan - Atmaca 2 P.Ö.H Ömer Özkn - Atmaca 3 P.Ö.H Benim emrimde olan 3 polis özel harekat atmaca lakabını kullanıyordu.Diğer polisler ise kartal lakabını kullanıyordu ve Emre Dark'ın emri altındalardı. Kartal Amiri [Emre Dark] ile birlikte toplantı yaparak ortak operasyonlar düzenledik.Kartal ekibinin bize çok yardımı dokundu.Şehirde konvoy düzenleyerek gövde gösterisi yaptık.Ardından PD de toplanarak Kaymakam ile bir toplantı düzenledik.Kaymakamı gerekli bilgilendirmeyi yaptık ardından anı olsun diye bir kaç fotoğraf çekildik buyurun fotoğraflar ; Yaptığımız rolde bize katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum ellerine sağlık.Özel olarak teşekkür etmem gereken bir kaç kişi var onlar olmadan bu kadar eğlenemezdim. Emre Dark' a Kartal Polis Amir i olarak bize katıldığı için yardımcı olduğu için Ufuk Kaplan'a Polis Özel Harekat Amir Yardımcısı olarak rolü daha güzel yapmamızı sağladığı için ve Ayhan Mavan'a harici olarak teşekkür ederim. Atmaca Ekibi olarak bana güzel oyun zevki yaşattığınız için ellerinize sağlık beyler. -ATMACA EKİBİ Gazozcu Nuri Ufuk Kaplan Ömer Özkn Ayhan Mavan