Kuruluşu 2014 yılına kadar dayanan MoonGaming Oyun Topluluğu 18 Mart ile ilgili çalışması olmalıydı.Örneğin Günün anlam ve önemini taşıyan bir yazı olabilirdi.Ya da sitede 18 Mart Kutlu olsun gibi bir şey de olabilirdi.Herkesin işi var kimisi okuyor.Ama bence Milli değerlerimiz daha önde olmalı.Dış ülkelerin bizi bozmak istediğini sizde biliyorsunuz.Değerlerimizi yaşatmalıyız.Yanlış anlaşılmasın ben kimsenin Vatan sevgisini sorgulamıyorum.Onlarca şehit verilmiş.Düşünün benim yaşımdaki çocuklar şu an ya kız ya bilgisayar başında.Oradaki çocuklara demişler ki Kalk!! Cephede ihtiyaç var demişler.Mehmetçikler göğsünü siper etmiş Vatan toprağını yatak yapmış.Sizce de bu mehmetçiklerin anılmaya hakkı yok mu arkadaşlar?Şimdi diyenler olur olabilir,zaten anıyoruz okullarda etkinlikler var diyebilirler.Ama bana göre mehmetçiklerin tek okullarda ya da kurumlarda değil İçinde Türk adı geçen her yerde anılmaya hakkı vardır.
Normalde her önemli günü kaçırmadan hatırlar onun hakkında yazı paylaşırdık ama şimdi neden böyle oldu bilmiyorum hepimizin farklı yerlerde uğraştığı şeyler oluyor elbette bir yerde bu günü andık fakat burada unutmuşuz, af buyurun.
düzgün okumadıysan iyi birseye deyinmisin dedim her nasılsa moongaming her bayramda serverı özelestirsede burda konu acmak gereksiz.
Forumda kurallara uygun bir şekilde düşüncesini yazıya aktarıp forumdaki üyelerle paylaşmak istemiş.Cevap yazmak isteyen kişide düzgün bir biçimde ifade edebilir @eXdenyTR Özkan abi gibi.Forum burası.